Med stjerneregissør Erik Poppe i registolenog de to drevne skuespillerne Hallvard Holmen og Øystein Martinsen på scenen, er det bare å glede seg. Foto: Agnete Brun /Riksteateret
Med stjerneregissør Erik Poppe i registolenog de to drevne skuespillerne Hallvard Holmen og Øystein Martinsen på scenen, er det bare å glede seg. Foto: Agnete Brun /Riksteateret

Teatersesongen starter: Dette blir sykt bra

Med stjerneregissør Erik Poppe i registolen og de to drevne skuespillerne Hallvard Holmen og Øystein Martinsen på scenen, er det bare å glede seg. «Stein i lomma» er på vei til Tysvær.
Høstsesongen for teaterforestillinger er i gang i Tysværtunet og det er bare å glede seg. For høstens program er strålende, sett med publikumsøyne. Forestillingen «Stein i lomma» er dte store forventninger til.

– Dette er en forestilling som alle kjenner seg igjen i. Det er lagt til Nord-Norge, men kunne vært hvor som helst. Vi gleder oss masse til å reise på turné med «Stein i lomma» og håper selvsagt å treffe mange i Tysværtunet i slutten av september. Det skal være en feelgood-forestilling med lun humor og masse latter. Litt alvor er det selvsagt, men dette er bare til kos, sier skuespiller Hallvard Holmen.
Det er Riksteateret som står for produksjonen.
Vi har snakket med Holmen, som forteller om livet på veien med Riskteateret, om det å spille en masse roller samtidig, og om Erik Poppe. Det kan du lese om i neste Bygdeblad den 27. september.

Men det er mer teater i Tysværtunet også før den tid.
«Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans» er å se allerede nå til helgen.
Alle barn kjenner historien om den stakkars Muldvarpen som brått får en stor og ekkel bæsj midt opp på hodet sitt. Slikt kan en ikke finne seg i! Noe så frekt!
Jakten på synderen starter. Er det den sinte haren? Den glade grisen? Den forelska geiten? Eller kanskje hesten med verdens største selvtillit som kan ha gjort det? Eller noen helt andre?
Muldvarpen må etterhvert be om hjelp av fluene – verdens største eksperter på møkk – for å løse mysteriet……
Barnebokfortellingen er i regi av det omreisende Victoria production.