Det er meldt om mer vind og regn. Haugaland Kraft prøver å være forberedt.
Foto: Haugaland Kraft
Det er meldt om mykje regn i natt som var, men nå er det betre utsikter.

Storm, kuling eller frisk bris?

Folk i Tysvær er som alle andre steder svært opptatt av været om dage. Klikken en seg inn på yr.no fra våre nettsider kan en lure litt på hvordan det blir. Vind blir det garantert. det samme med regn. Men hvor mye?

For det varsles om bris til stiv kuling, mens det i boksene ved siden av blir varslet om sterk storm og ekstremvær.

Vi er ikke ansvarlige for eksterne sider, men anbefaler folk om å lese det som blir lagt ut som tekst på disse sidene. Det er oppdatert info. Langtidsvarsel er en prognose.
Her er teksten på yr.no akkurat nå klokka 09.00

FREDAG
Rogaland Sør og søraust sterk kuling utsette stader. I ettermiddag omslag til nordvest full storm på kysten, kortvarig sterk storm sør for Boknafjorden, lokalt kraftige vindkast over land. I kveld minkande til vestleg sterk kuling. Regn og regnbyer. Lokalt mykje nedbør. Utrygt for torever.

LØRDAG
Vestlandet sør for Stad Vestlig stiv og periodevis sterk kuling utsatte steder, lørdag ettermiddag dreiende nordvest og minkende til liten kuling i Sogn og Fjordene. Regnbyger.

SØNDAG
Vestlandet sør for Stad Nordvest frisk bris på kysten, liten kuling sør for Stavanger. Regnbyger. Søndag formiddag dreining til nordlig bris, frisk bris på kysten. Enkelte regnbyger i ytre strøk nord for Bergen og i Nordfjord, ellers til dels pent vær.