Sara Haugan Helland scoret for Falkeid og skulle hatt straffe like før slutt. det ble tap mot Forus &Gausel. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Sara Haugan Helland er på jakt etter tre poeng i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Falkeid får besøk av Haugar 2

Det blir tungt og vått, men Falkeid-damene har tenkt å gi Haugar 2 skikkelig motstand i kveld.

3. div Kvinner
Falkeid IL – Haugar 2
Tirsdag 25. september kl 1750! Merk tid!
Tysværvåg gras
Spillertropp: Inger Marie Lien, Lena Dybdal, Tonje Medhaug, Julie Kaltveit, Emma Askeland, Hannah Telle, Sara Haugan Helland, Solveig Egge, Malene Sørenes, Anne Øxnevad, Ida Aspen, Tomine T. Vikre, Aina Lotsberg, Tara S Josdal, Lene Telle, Live Falkeid og Ingrid Måleng.

Falkeid damene tar i mot Haugar rekruttene med trener Rune Lothe i førersete. En regntung grasbane venter begge lag og den vil garantert kreve mye av hver enkelt spiller. En håper som alltid på godt spill og Falkeid poeng.