Gøran Kallevåg er en av de som har fått spilletid i de siste kampene. Blir det mer i kveld? Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Gøran Kallevåg scoret fire mål for Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Madla 3 i semifinalen for Skjold

Skjold møter Madla 3 i semifinalen i OBOS-cupen. De er på topp i 7. divisjon og starter kampen med et solid knippe straffer.

– Det gjenstår et steg før a-laget eventuelt er klar for finale i Obos-cupen. Madla IL har tre a-lag, der førstelaget spiller i 3. divisjon, andrelaget er nummer tre i 5. divisjon, og vår motstander leder 7. divisjon. Som følge av divisjonsforskjellen vil Madla 3 starte kampen med tre straffer. Kampen vil gå på Madlas hjemmebane. Dato er ikke fastsatt, men kampen skal være avviklet senest 2. november, skriver Skjold på sin Facebook-side.

Sokndal – Austrått er den andre semifinalen