Slik ser det ut på Kallekodt i Tysvær nå i morgentimene. Foto: Lillian Bakke
Slik ser det ut på Kallekodt i Tysvær nå i morgentimene. Foto: Lillian Bakke

Farlig dam i Førre og bil i grøfta på Kallekodt

Det er like på nedsiden av tunnellen i Førre en stor vanndam i det høyre kjørefeltet for de som skal «innover» på E134. Den kommer brått på. Også på Kallekodt er det mye vann i veibanen og en bil står under vann i grøfta.

Da Tysvær Bygdeblad passerte like før klokken 08.00 var det vann over hele kjørebredden, og dammen var rimeleig dyp. Det var vanskelig lys på stedet og for et par av bilene foran oss var det tydelig at dammen kom brått på. Så vær varsom dersom du leser dette før du skal innover mot Tysvær i morgentimene.

Det er ellers ikke meldt om alvorlige skader i Tysvær etter nattens regvær, men det er flere plasser det er mye vann i veibanen. Så vær OBS!.
Bildet vi har fått tilsendt viser en bil i grøfta og bussen som skal passere på Kallekodt.
Bilen har stått der siden i 7-tiden i alle fall, sier Laila Kallekodt som bor i nærheten. Hun forteller videre at Viking er observert i området, og at føreren skal ha kommet seg ut. Politiet er varslet, og de la ut følgende på Twiotter for kort tid siden:
Hundsnesvegen kl 0845: Veien er stengt p.g.a store vannmasser. En bil står fast i vannet på stedet. Det er ingen personer i bilen. VTS har sendt entreprenør til stedet.

Ingen skal være skadd, men det ser slett ikke bra ut. Bil i grøfta på Kallekodt. Foto: Laila Kallekodt