Mål på Stord av Johanne Waage Haakull og Lena Espeset Litlehamar.

Innsendte resultater

Moster – Nedstrand 3-2, Falkeid – Haugar 2 2-1 og Stegaberg/Skjold jr – Stord jr 2-1.

Det ble en meget spesiell kveld på Troppene da Falkeid tok imot Haugar 2. Båtulykken på Bokn har preget hele klubben da en av de omkomne har familiemedlemmer knytt til lagene i klubben. Det var et minutt stillhet før kampen, og etter de rapportene vi har fått en fin stemning rundt kampen Falkeid vant 2-1. Begge målene av Hermann Mokleiv.
Ein typisk 6.-divisjonskamp der hjemmelaget kjempet med nebb og klør for poengene.Og innsatsen gav heldigvis lønn for strevet etter ein spennende og fartsfylt andreomgang. Men det var 1. omgangen som gav skåringene. En etterlengtet seier for Falkeid gutta.

Nedstrand fikk det tøft mot Moster og tapte 2-3. Mål av Jonas Helle og Thomas Mæland.

Stegaberg/Skjold juniordamene er fortsatt i aksjon og var var i dag på Stord og vant 2-1. Mål av Johanne Waage Haakull og Lena Espeset Litlehamar.