God grunn til å juble. Årsbeste og 3-2 over Lura.
God grunn til å juble. Årsbeste og 3-2 over Lura.

Klinte til med årsbeste

Falkeid-damene hadde store planer før kveldens kamp mot Lura. Og de leverte. Årsbeste og 3-2-seier.

Tirsdag kveld tok Falkeid turen til sørfylket for å møte Lura. Falkeid var friske fra start og 1-0 scoret Malene Sørenes med ett kjempeskudd rett i krysset! Årets mål?! Ikkje lenger etterpå scoret Lura før Malene legger inn til Lene Telle og pang på volley i nett taket og 2-1 til FIL. I 2 omg ligger Falkeid kompakt og har flere gode kontringer. Etter 50 min scorer Lura etter frispark, men 1 min etter det løper Malene igjennom å setter inn 3-2!
Falkeid gjengen er enige om at dette var årsbeste.

Kampfakta

3.div Kvinner
Lura- Falkeid IL 2-3
Tirsdag 23.okt
Lura Idrettsanlegg

3 poeng:
Malene Sørenes
2 poeng:
Solveig Egge
1 poeng:
Hannah Telle