I styret er Trude Meling, Bernhard Østebø og Øystein Simonsen.
Bernhard Østebø, Trude Meling og Øystein Simonsen presenterer smakebiter før høstens skrekkfest i Tysvær.

Tysvær skrekkfest- Norges hyggeligste filmfestival

Tysvær skrekkfest arrangeres fra torsdag av for 8.gang. På åpningsdagen blir det en spesiell konsertopplevelse med Karmøy progrock bandet «Ring Van Møbius», som tonesetter filmen «Suspiria» (1977).

– Gjennom tett samarbeid med Ramaskrik filmfestival i Oppdal klarer vi å tilby et filmprogram på internasjonalt nivå. Det er stor bredde og variasjon i filmer og fra ulike nasjoner. zombie musikalen «Anna & and the apocalypse», grøsser klassiker «Halloween» (1978), 2018 versjonen av «Halloween», asiatisk monsterskrekk i «Mon mon monsters», britisk spøkelsesfilm med “Ghost stories”, drama/thriller med Stranger Things aktige “Summer of 84” m.m. Det blir eksklusive førpremiere på Lars Von Tries nye film «The House that Jack built» (NB: eneste film med 18 års grense). Totalt blir det vist 23 filmer over 3 dager, sier kinosjef Øystein Simonsen.

Skrekkfest er en av de få filmfestivalene som har middagspause i programmet på lørdagskvelden, da blir det «skrekkbuffet».
– Vi har også i år barneprogram, gratisvisning av «Hotel Transylvania 3» på lørdagen, etterfulgt av førpremiere på «Gåsehud 2», sier Simonsen.

Lokale talenter og samarbeid med skole
På lørdagen blir det besøk av stor talentet Fredrik Hana, som i år er tilsted for 4.gang, i år med «Rosalina» med bla Kristoffer Joner.
Severin Eskeland (Stord) har tradisjonen tro laget kortfilm til skrekkfest; «Heimkomsten», som vises som forfilm på «Halloween» (2018).
Erlend Bjelland (Tysvær) har også tidligere laget kortfilm til skrekkfest, i år med «UFO mannen».

Nytt av året er samarbeid med Vardafjell VGS, som stiller med både fotoutstilling og kortfilmer på festivalen.