Ole Johannes Stople og Stegaberg møter Etne i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ole Johannes Stople og Stegaberg tapte på Bømlo Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Kjedelig tap – etter strålende høst

Rubbestadneset – Steinberg 3-2 (1-1)
5. div. avd. 5

– Det ble dessverre et 3-2 tap. 1-1 til pause etter mål av Harald Samulesen. Svak første 30 minutter av oss, men hever oss litt siste 15 minutter av 1 omgang. Første 20 minutter av 2. omgang styrer vi, og har overgang på overgang. Skaper flere bra sjanser som resulterer i 2-1 til oss etter en bra overgangsscoring av Ole Johannes Stople. Siste del av 2. omgang blir Hawaii der «Rubb» er best og vinner til slutt 3-2. Kjedelig tap men ikke ufortjent at de vinner. Vi klarer ikke å matche dem på aggressivitet og duell styrken, sier trener Dag Frode Tønnesen etter årets siste Stegaberg-kamp.