Håkon Bådsvik er årets beste på spillerbørsen i Bygdebladet. men det var Hugo Våland og Klepp som vant serien. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Håkon Bådsvik kan fort få det travelt i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Bittert tap mot Hinna

Skjold tok ledelsen, men hjemmelaget kom sterkt tilbake. Skjold tapte årets siste kamp borte mot Hinna 1-2.

Tollak Emil Gismarvik sendte Skjold i ledelsen. Men etter hvert var det hjemmelaget som kom best fra det som skulle være sesongavslutningen.
Jonas Wergeland oppsummerer kampen slik: – Vi gjør en god figur i første omgang. Vi spiller i sterk motvind og ligger fint i rammen og har god kontroll defensivt, og er farlige på dødball og kontringer. Meget solid første omgang. Andre omgang blir derimot mye mer åpen, med litt flere sjanser begge veier. De har et par muligheter, og vi har Berge på blank kasse som ikke får presset den under tverrligger. De scorer på to langskudd, så det er litt surt. Veldig skuffende å sleppe inn siste målet helt på tampen, men vi holdt rett og slett ikke hele kampen ut. Vi tar med oss førsteomgangen og jobber videre inn mot finale i Obos-cupen og Hana-kampen.

Skade
Mot slutten av kampen måtte keeper Håkon Bådsvik hinke av banen.
– Det kom en fra sidå inn mot mål og prøvde å spille ballen inn, og i det han skulle spille ballen så kommer jeg og Jonas W på likt og smeller i hverandre. Ballen treffer hånden min til corner. Fikk en smell i kneet, men satse på det går fint. Var ikke i stand til å fullføre kampen, men får se ann tilstanden imorgen, sier keeperen og sender en tommel opp i tekstmeldingen.
Hinna vant 2-1 etter at kaptein Mikal Mæle scoret på overtid.

Mer om kampen, og de kommende kampene i papiravisen. Der kommer også årets siste spillerbørs*
* Vi bruker børsen fra den «svært omtalte kampen» Skjold – Hana i vår kåring av «Årets spiller».