Ian Seistrup og HHK møter kvalifisert motstand i Kristiansand, som leder ved pause. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Ian Seistrup og HHK rykket ned i 3. divisjon. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Onsdag og ny sjanse for HHK

Haugaland herrene tar imot Sandnes 2 til ny hjemmekamp i Steinsvik Arena onsdag

HHK – Sandnes 2
Steinsvik Arena
14/11 kl 1830
HHK kommer fra to tøffe kamper på Østlandet med et ungt lag og er veldig revansjesugen til å gi publikum underholdning og ny seier. De trenger din støtte på tribunen så ta med familie og venner til en kjekk onsdagsopplevelse, skriver klubben på sine hjemmesider.
Og støtte trengs, for de åtte første seriekampene har bare gitt en seier. Sandnes 2 ligger på plassen foran på tabellen, men de har to seire på sine fem første kamper, og kan være vanskelige å vurdere ut fra tabellen. men hjemme i Steinsvik Arena med publikum i ryggen, kan det ble poeng.