bak Sven Ivar Dybdal,  Per Johan Lyse og Erlend Dale 
Framme Hilde Kalleklev Håland, Birgith Lilleskog og Synnøve Knappskog
bak Sven Ivar Dybdal, Per Johan Lyse og Erlend Dale

Her er listekandidatane frå SP

Tysvær Sp har hatt nominasjonsmøte på Rådhuset i Aksdal i kveld, tirsdag 27. november.

PRESSEMELDING:
– Me har ei liste med mange unge, og lista er ført i prioritert rekkefølgje. Kommunestyrerepresentantane i inneverande periode har alle stilt seg disponible til ny valperiode, noko me set pris på. Vår ordførarkandidat er gruppeleiar Sven Ivar Dybdal, kumulert 1. plass. Nye friske unge listekandidatar er Synnøve Knappskog (5), frå Sagbakken, Birgith Lilleskog (6) frå Espevik og Anne Birgitte Rokstad Nordgård (7) på plassane etter våre fire noverande kandidatar. Hilde Kalleklev Håland (2), Per Johan Lyse (3) og Erlend Dale (4).