Øyvind Hompland kommer hjem, men ikke til Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Øyvind Hompland kommer hjem, men ikke til Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

«Tysværbuer» tar over FKH

Tre fotballtrenere kjent fra Stegaberg og Skjold tar over FKH-akademiet.

Tidligere Skjold-trener Tor Martin Hegrenes er vel strengt tatt fra Vindafjord, men blir nå FKH-akademiet sin nye trener sammen med Christoffer Kydland og Øyvind Hompland.
FKH har i dag lagt ut følgende på sine hjemmesider:
Christoffer Kydland (29) er kanskje best kjent som mangeårig spiller i Stegaberg IL, men har senest også vært treneransvarlig i samme klubb og gjennomførte tidligere i år UEFA B-lisensutdanningen i regi av Norges Fotballforbund. Kydland tiltrer i en 100% stilling som trener for FKH Team G12 og skal også jobbe ut mot samarbeidsklubbene i tospann med FKH akademiets ansvarlige for trenerløftet – Klaes Egel Rasmussen.

Øyvind Hompland (32) kommer senest fra Staal-Jørpeland hvor han gjennom flere sesonger har vært både spiller og spillende assistenttrener. Hompland har tidligere spilt for både Skjold, Kopervik og Stegaberg og har senest både trent juniorlaget til Staal/Jørpeland og jobbet deltid som spillerutvikler i 3. divisjonsklubben. 32-åringen har UEFA B-lisens både som trener og spillerutvikler og tiltrer i FKH-akademiet i en 100% stilling som G16-trener.

Siste tilskudd til trenerapparatet i FKH Akademiet blir Tor Martin Hegrenes. Senest trener for Skjolds a-lag, men med lang fartstid både som keepertrener og hovedtrener for en lang rekke lag på både dame- og herresiden i norsk fotball. Hegrenes har både UEFA A-lisens og UEFA Pro-lisens keepertrener og har tidligere vært keepertrener i FK Haugesund. Han blir nå keepertrener i FKH Akademiet i 50% stilling.

Christoffer Kydland . Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tor Martin Hegrenes
Foto: Alf-Einar Kvalavåg