Vannlekkasjen: – Kan få dusje i storhallen

De har lett i hele dag, men finner ikke bruddet. I morgen er det på ann igjen. De som ikke har vann, får nå et tilbud i Steinsvik Arena.

– Vi avslutter for i dag. Det er tungt men vi har ikke noe valg. Det er 24 hustander på Hamrane som er uten vann. De fikk følgende varsling fra oss klokken 2230:
«Vannledningbruddet og forsøkene på å lytte oss frem til lekkasjen har tappet høydebassenget på Førre tomt for vann og flere i dette området har derfor også mistet vannet. Vi må derfor fylle opp bassenget før vi kan fortsette å lytte etter lekkasjen, vi har nå ikke noe vann å lytte på. Steinsvik arena vil være åpen for dusjing, vask og toalett besøk fra 0700-0900 i morgen tidlig vaktmesteren vil ta i mot dere. Det er vann tappepost på Hamrane 17, vi beklager situasjonen og fortsetter arbeidet så snart vi kan», sier Ragnar Vikshåland, fagansvarlig VA, Tysvær kommune.
Bruddet er på Hamrane på Frakkagjerd.
de første mistet vannet 04.00 den 6. januar.