Dag Olav Husås , Thor Erik Helgesen, og Håvard Rasmussen i bandet «Ring Van Möbius» har laga filmmusikk som skal spelast live under Skrekkfesten i Tysvær.  Det er det mange som gleder seg til å høyre.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Olav Husås , Thor Erik Helgesen, og Håvard Rasmussen i bandet «Ring Van Möbius» er ute med en ny plate.

Håvard og Ring Van Möbius til topps

Tysværtunets dyktige tekniker og bassist i bandet Ring Van Möbius, gikk sammen med sine to medmusikanter helt til topps i fagbladet Prognytt sin kåring av årets debutalbum i 2018.

– Da har vi kommet fram til resultatene fra den første kåringen av årets album i 2018. Det dreier seg om kategorien «Årets Debutalbum» som inkluderer både norske og internasjonale debuter. Her kan det synes som om Prognytts redaksjon traff godt med sine nominasjoner. Årets vinner er Ring Van Möbius: Past The Evening Sun (Apollon Records), skriver Prognytt på sine hjemmesider.
Dag Olav Husås, Thor Erik Helgesen, og Håvard Rasmussen i bandet «Ring Van Möbius» laget filmmusikk som ble spilt live under Skrekkfesten i Tysvær. Det var det mange som fikk med seg.
Bassist Håvard rassmussen er lydtekniker i Tysværtunet og har hatt ansvaret for de fleste av våre lunsjkonserter. Bandet har øvingslokeler på Karmøy.

Her kan du lese mer om når vi besøkte bandet i høst: https://tysver-bygdeblad.no/2018/10/13/spelar-opp-til-skikkeleg-skrekkfest/