Stega2 for et par sesonger siden. En fin miks av spillere i alle aldrer. Foto: Alf-Einar KValavåg
Stega2 for et par sesonger siden. En fin miks av spillere i alle aldrer. Foto: Alf-Einar KValavåg

Det er plass til deg på Stega 2

– Fra før har vi hatt mange gamle klubblegender i Stegaberg med på laget, men nytt denne sesongen er at dette blir alternativet for juniorspillerne i klubben. Stega 2 gjør seg klar til en ny sesong i 7. divisjon.

Stega 2 har vært et flott tilbud for både a-lagsspillere, juniorer og kompiser som vil spille organisert fotball. I fjor var det en skikkelig samling av spillere. I skal lage trenes av Joachim Kvalavåg.
– Vi har allerede fått bekreftet at noen av fjorårets juniorspillere blir med oss, men vi håper selvsagt at mange flere prøver noen treninger i lag med oss, slik at de får se hvordan det blir og slik at vi har nok spillere til å spille i 7. divisjon kommende sesong. Det blir veldig spennende med noe ungt og lovende inn i troppen, sier han.
– Men dere har plass til flere?
– Som alltid i Stega2 håper vi at folk der ute har lyst å bli med oss på treninger. Fra vi startet opp dette laget for fire år siden har vi vært en herlig gjeng med alt fra gode og godt trente spillere, til de som ikke er topptrente og som bare er med av og til. Det er en veldig kjekk gjeng, men de siste månedene har antall spillere på trening avtatt og da har det ikke vært så sprekt på treningsfeltet, sier Kvalavåg.

Han har fått ansvaret som trener denne sesongen og håper det vil bli nok spillere til at det kan bli lag. Han overtar ansvaret på treningene etter Øystein Jansen som har gjort sine plikter bra de to siste sesongene.
– Jeg har fått bekreftet at vi nå er rundt 10-12 spillere som har sagt de skal være med. I morgen, torsdag 24.01 klokken 19.15, skal vi møtes til første trening i år der vi skal snakke litt mer med de som møter, om hva de ser for seg denne sesongen. Da hadde det vært meget bra om noen nye har lyst til å prøve seg, eller noen av de gamle kjente ansiktene. Alle er velkommen på Stega2-trening. Her er vi mest en kompisgjeng som spiller fotball en gang i uka, og likevel et lag som tar treninger og kamper seriøst, avslutter Stega2-trener Joachim Kvalavåg.