Sander Hettervik og Bjørn Arne Steinsland legger planer for 2. omgang.
Sander Hettervik og Bjørn Arne Steinsland må vente på lokaloppgjøret mot Stegaberg.

Vinteren – Stegaberg v.s. Skjold 1-0

Kampen mellom Stegaberg og Skjold, fredag er avlyst. – Vi skal prøve å få gjort noe med banene i løpet av de neste dagene, men fredag er uaktuell. Så kampen er avlyst, sier Bjørn Arne Steinsland i Skjold.

Det har ligget i kortene at de siste dagene med snø oppå isen ville stoppe kampen.
– Vi har snakket sammen i kveld og ble enige om å gjøre en ny vurdering etter helgen. Slik blir det, sier Steinsland.

Prøver
Samarbeidslaget i Tysvær og samarbeidslaget på sør-Karmøy skal gjøre et forsøk å få spilt sin kamp på Troppene på torsdag. Vi kommer tilbake med både tidspunkt og en forhåndssak når kampen er bekreftet.