Neste fredag er det UKM i Tysværtunet. 21 har meldt seg på så langt. Men en gruppe ungdommer etterlyses. De som driver med billedkunst.

UKM handler om å gripe sjansen. Meld deg på nå. Foto: Ingvild Rørtveit Myklebust

UKM Tysvær: – Savner bildekunstnerne

Neste fredag er det UKM i Tysværtunet. 21 har meldt seg på så langt. Men en gruppe ungdommer etterlyses. De som driver med billedkunst.

av Alf-Einar Kvalavåg

På kulturkontoret går Johnny Liadal gjennom lista over de påmeldte så langt. Der finner han band, solister, dansere og arrangører. Men en gruppe savner han.
– Vi har ingen som har meldt seg på innen bildekunst. I dag hvor «alle» tar bilder med mobilene sine, og i ettertid leker seg med fotokunst, er det rart. Så nå oppfordrer jeg alle som har lyst til å vise frem dette til å melde seg, sier Lierdal.
Fristen for å melde seg på er mandag.
– Vi har plass til flere i alle kategoriene og det er bare å ta kontakt om en lurer på noe. dette er en unik sjanse til å få viste seg frem på en positiv måte. Vi stiller med topp rigg der lyd og lys skal være av beste merke. Det er lav terskel for å være med, og vi er ikke bare på jakt etter de flinkeste i klassen. dette er et arrangement for absolutt alle. Så folkens, finn frem mobilene og meld dere på, sier Liadal.

Flere av de som deltar får sjansen til å delta på fylkesmønstringen i Sandnes. Arrangementet er et samarbeid mellom Tysvær og Bokn.

Disse er klar for UKM i Tysværtunet 15. februar:

Edith og Clara, Dans: Moderne/impro

Emilis Petronis, Musikk: Klassisk

INTUITION, Musikk: Rock

Naol T. Lundervold, Musikk: Pop

Ole Johan Øvrebø, Musikk: Pop

Tuva Eigestad Staveland, Musikk: R&B/Soul

Veslemøy, Dans: Lyrisk jazz

Victoria Stakkestad, Musikk: Pop/Jazz

Jørgen Wingan, Konferansier

Mona Al- Hilal, Konferansier

Mikael Strøm-Pedersen, UKM Media

Madelen Elise Knutsen, Arrangør

Nathaniel Stensen, Arrangør