UKM handler om å gripe sjansen. Meld deg på nå. Foto: Ingvild Rørtveit Myklebust
UKM handler om å gripe sjansen. Meld deg på nå. Foto: Ingvild Rørtveit Myklebust

UKM Tysvær: – Savner bildekunstnerne

Neste fredag er det UKM i Tysværtunet. 21 har meldt seg på så langt. Men en gruppe ungdommer etterlyses. De som driver med billedkunst.

På kulturkontoret går Johnny Liadal gjennom lista over de påmeldte så langt. Der finner han band, solister, dansere og arrangører. Men en gruppe savner han.
– Vi har ingen som har meldt seg på innen bildekunst. I dag hvor «alle» tar bilder med mobilene sine, og i ettertid leker seg med fotokunst, er det rart. Så nå oppfordrer jeg alle som har lyst til å vise frem dette til å melde seg, sier Lierdal.
Fristen for å melde seg på er mandag.
– Vi har plass til flere i alle kategoriene og det er bare å ta kontakt om en lurer på noe. dette er en unik sjanse til å få viste seg frem på en positiv måte. Vi stiller med topp rigg der lyd og lys skal være av beste merke. Det er lav terskel for å være med, og vi er ikke bare på jakt etter de flinkeste i klassen. dette er et arrangement for absolutt alle. Så folkens, finn frem mobilene og meld dere på, sier Liadal.

Flere av de som deltar får sjansen til å delta på fylkesmønstringen i Sandnes. Arrangementet er et samarbeid mellom Tysvær og Bokn.

Disse er klar for UKM i Tysværtunet 15. februar:

Edith og Clara, Dans: Moderne/impro

Emilis Petronis, Musikk: Klassisk

INTUITION, Musikk: Rock

Naol T. Lundervold, Musikk: Pop

Ole Johan Øvrebø, Musikk: Pop

Tuva Eigestad Staveland, Musikk: R&B/Soul

Veslemøy, Dans: Lyrisk jazz

Victoria Stakkestad, Musikk: Pop/Jazz

Jørgen Wingan, Konferansier

Mona Al- Hilal, Konferansier

Mikael Strøm-Pedersen, UKM Media

Madelen Elise Knutsen, Arrangør

Nathaniel Stensen, Arrangør