Johan Kringeland Eriksen tok sin 99. seier i kveld bak familiehesten Kringeland Enok. Foto: Stall Kringeland Eriksen
Johan Kringeland Eriksen tok sin 99. seier i kveld bak familiehesten Kringeland Enok. Foto: Stall Kringeland Eriksen

Flott gave til fattern

Kringeland Enok og kusk Johan Kringeland Eriksen var 3. valget i V-75-spillet i kveld. De slo til og sikret seg en ny seier og en flott slump penger til eieren av hesten – pappa Kringeland.

– Kringeland Enok viser seg frem nok en gang, for en hest dette er. Tar sin 14 seier i kveld. Stallen går så det suser om dagen. Vi har tatt 5 seire på 13 starter til nå i år. Det gir en seiersprosent på hele 38,8. Jeg tok også min 99 seier som kusk til nå i karrieren, så nå håper jeg snart det blir jubileum til 100! Oppasser på Enok er Dina Wesøy. Hun kan med andre ord feire sin andre seier på få dager som oppasser, og henter samtidig inn nye 2 prosent på oppasser provisjon. Utrolig gøy med Enok, som har funnet et nytt gir etter han ble flyttet til Travparken. Det er mer spenst og trykk i han, enn det var en periode. Flytten og god behandling av alternativbehandler Ernst Karlsen har nok gitt oss tilbake en vinnerhest. Nå går turen lett hjem til Sørlandet, med 30000 kr i bagasjen til min far, Geir Arne Eriksen! Tipper far er fornøyd med det, skriver Johan Kringeland Eriksen etter seieren på Bjerke.