Espen Åsheim Førland er ny dagleg leiar i Stegaberg.
Espen Åsheim Førland er ny dagleg leiar i Stegaberg.

– Fekk skikkeleg lyst

Espen Åsheim Førland blei overraska då han såg at Stegaberg skulle ha ny dagleg leiar. Nå er stillinga hans.

På klubben sitt årsmøte torsdag blir 33-åringen presentert som klubben sin nye daglege leiar frå 1. april. Han jobbar i dag som lærar ved Kopervik vidaregåande skule, men får gå til klubben han tidlegare har vore medlem av.
– Det blei eit par rundar heime før eg endeleg søkte stillinga. Dette var noko eg ikkje trudde skulle dukke opp nå, men då var det berre å gripe sjansen. Det var Hamnøy AS som gjennomførte tilsettinga, og det var noko nytt for meg. Men eg fekk jobben, takka ja og gleder meg til april, seier Åsheim Førland.

Les heile saka i papirutgåva torsdag