En ATV-skade og et gjenglemt ark. Det ødela fredagen for disse to sympatiske karene. De så laget tape 1-2 i seriepremieren mot Kopervik fra sidelinjen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
En ATV-skade og et gjenglemt ark. Det ødela fredagen for disse to sympatiske karene. De så laget tape 1-2 i seriepremieren mot Kopervik fra sidelinjen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

MAX uflaks

Håvard Hetland og Adrian Strand hadde begge gledet seg stort til serieåpning mot Kopervik. Begge måtte se kampen fra sidelinjen med en kopp med kaffe i stedet for.

Hetland har vi omtalt før. Han har pådratt seg en kneskade som kan holde han borte i et par uker. Det betyr at han også mister Vard 2 kampen om en drøy uke.
Så er det historien om Adrian Strand sin debut for Skjold i serien. Han kommer fra Djerv 1919 og har spilt treningskamper for Skjold. Det har han gjort så bra at han var et naturlig valg i startelleveren til trener Bjørn Arne Steinsland. Det var før oppmann Hans Gunnar Hansen skulle lage dommerkortet digitalt.
– Hvorfor skal ikke Adrian spille, spør vi?
– Han er ikke registrert hos kretsen. Tragisk for Adrian som var topp motivert, sier treneren.
– Arket med alle formaliteter lå på kontoret vårt. Av en eller annen grunn har det blitt liggende der i 14 dager, sier Hansen.
– Det er utrolig fortvilende. Denne så jeg ikke komme. Fikk beskjed klokken 15 i dag, tre timer før kampen. Akkurat nå har jeg det vondt. Jeg var så gira, sier Adrian og ser bort på lagkameratene, som varmer opp.
– Det skal ikke skje, men det har det og vi kan ikke gjøre noe med det akkurat nå. Han er klar til neste kamp. Nå er dokumentet sendt, sier sportslig leder Lasse Sturland.
– Så dette har ikke noe med Djerv 1919 å gjøre?
– Nei, dette var bare vår feil. Trist for Adrian, trist for laget og en lærepenge for oss, sier Staurland.