Øystein Østebøvik er Grinde Skulemusikkorps sitt første æresmedlem. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Øystein Østebøvik er Grinde Skulemusikkorps sitt første æresmedlem. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Hedertegn til en hedersmann

Det var flere som måtte opp i øyenkroken da Grinde Skulemusikkorps feiret sine 60 år med å utnevne Øystein Østebøvik til æresmedlem. – Dette var utrolig fortjent gikk igjen i de mange hilsningene han fikk.

Det var en godt bevart hemmelighet, men underveis i jubileumskonserten i Tysværtunet skulle korpset dirigent gjennom mange år hedres.
– Det aller første æresmedlemmet er en person som gjennom et langt liv har vært tilstedes i mange anledninger. Som leder, dirigent og inspirator. Det er en glede å utnevne Øystein Østebøvik til vårt aller første æresmedlem, sa Liv Jorunn Frønsdal og Halvor Stakkestad i Grinde Skulemusikkorps.
– Det er nesten for mye. Nå er jeg rett og slett satt ut, sa æresmedlemmet.

Flott fest
Grinde hadde invitert med seg Førland skulekorps og «oldstars» til festkonserten. Og hvilken konsert det ble. Og for Grinde skule, bygda og alle støttespillerne ble dette en verdig avrunding av et storslått jubileum.