Torstein Kinn, Solfrid Molland, Elin Furubotn, Torbjørn Økland og Tom Roger Aadland leverte solid i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Torstein Kinn, Solfrid Molland, Elin Furubotn, Torbjørn Økland og Tom Roger Aadland leverte solid i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Variert og solid fra munter trio

Trioen Solfrid Molland, Tom Roger Aadland og Elin Furubotn serverte bredt og variert i Tysværtunet. Og det falt i god smak hos publikum.

Trioen Solfrid Molland, Tom Roger Aadland og Elin Furubotn har hatt stor suksess med konsertane «Vest møtes i Øst». Sammen med bassist Torstein Kinn har de dukket ned i katalogen til hver enkelt. Og som konsert blir det variert og bra. Litt lange monologer mellom noen av sangene trekker litt ned, men det tar de igjen på smil og sangglede.
«Vår» Solfrid Molland serverte noen av sine fineste sanger, og hjemmepublikummet responderte umiddelbart. Elin Furubotn var et muntert gjenhør og serverte sine mest kjente sanger.
Tom Roger Aadland spritet det litt opp og løftet konserten det lille hakket den trengte midtveis.
Som om ikke alt dette var nok inviterte Furubotn gitarist Torbjørn Økland opp på scenen til et forrykende sluttnummer.
Etter nesten to timer klappet publikum inn trioen til to ekstranummer, der Aadlands «Vestland» var en sikker vinner.

Viktig
Det er stas å få disse tre vestlendingene hjem med ujevne mellomrom. Hver for seg står de sterkt og har leverte både plater og konserter, som har høstet mye ror. Sammen på scenen var de tidvis ikke helt samkjørte, men da de traff, traff de så det holdt. Vi fikk en rekke med låter i ny drakt og det var tydelig et lydhørt publikum som var møtt frem. Ikke akkurat tysværungdommen, men de som kom fikk en stor kveld i storsalen.
Beste låter: Furubotn; Elva kan danse, Molland; Lovsang og Aadland; «Min beste venn».

Konsert

Solfrid Molland, Tom Roger Aadland og Elin Furubotn
med Torstein Kinn og gjesten Torbjørn Økland
167 fremmøtte
1.55 timer
Det beste fra tre spennende karrierer.