Jenter drikker vann i landsbyen Baarweyn i Puntland utenfor Garowe, Somalia.
Kirkens N¿dhjelp har nettopp kommet med vann i tankbil.
Jenter drikker vann i landsbyen Baarweyn i Puntland utenfor Garowe, Somalia.

Fikk inn over 152.483 kroner

Årets fasteaksjon til inntekt for Kirkens nødhjelp er vel gjennomført i Tysvær kommune.

På søndag gikk konfirmantene i Skjoldastraumen og Nestrand med bøsser, mens konfirmantene i Tysvær og Førresfjorden menigheter gikk tirsdag kveld. Til sammen har ca 130 bøssebærere vært ute og gått i tillegg til mange foreldre som har vært sjåfører og gått med på rutene. I bøssene kom det inn til sammen 122303, og på VIPPS mm er det til nå kommet inn 30177. Til sammen blir det 152483 kroner – noe som er over 20000 mer enn på samme tid i fjor. Det ser altså ut som det blir et flott resultat.

Det er fortsatt mulighet til å støtte aksjonen ved på VIPPS eller SMS til nr 2426.