Disse jentene skulle avslutte samarbeidet med en cup i Trondheim. SAS-streiken stoppet det.
Disse jentene skulle avslutte samarbeidet med en cup i Trondheim. SAS-streiken stoppet det.

Kjip slutt på håndballsamarbeid

Vårt håndballag SK Nord, Skjold, Stegaberg har gledet oss lenge til cup i Trondheim. Dette hadde vært vår siste cup med dette laget og mange hadde tenkt til og avslutte med denne cupen. Nå ryker alt på grunn av flystreiken. Hvis ingen kan hjelpe oss da….

– Vi er nødt til å ta to fly, først Haugesund, så til Oslo og videre hjem til Trondheim. Nå blir det ikke noe av pga streik. Vi er veldig skuffet. Laglederne å trenerene har prøvd alt, men alle tog vi kunne tatt eg utsolgt, ta fly fra andre plasser i landet, de har til og med vært i kontakt med FKH om de har plass i bussen til oss men det hadde de ikke. Vi tar gjerne i mot all hjelp vi kan få, sier Tiril Kallekodt.

Spørsmålet om noen kan, eller om det er for seint…