Dag Frode Tønnesen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

– Vi viste hva vi kan

Stegaberg var ærlige på at Djerv 1919 2 var et av de beste lagene i serien. Det var før Stegaberg vant 3-2 i kveldens dramatiske kamp.

– Jeg husker dårlig, men tror faktisk dette er noe av det aller beste laget har prestert noen gang. Vi fikk en kanonåpning med mål etter ti minutt, men fikk to på «trynet» like før og like etter pause. Men vi gjorde noen grep og fikk betalt med to mål og seier, sier trener Dag Frode Tønnesen.
Et av grepene treneren gjorde var å flytte seg selv fremover i banen. Sammen med Thor André Ingebrigtsen jaget de scoringer.
– Kjekt å se Thor André få betalt for all løpingen. Han kunne faktisk fått seg et mål og to til. de hadde ballen mest, spilte sikkert finest fotball, men vi var lurest og vant. Utrolig bra stemning i garderoben nå, kan jeg love dere. Nå gleder vi oss til kampen mot Avaldsnes på fredag, sier Tønnesen som avgjorde kampen en halvtime før slutt.
Det endte 3-2 til Stegaberg i det som skulle være en av de vanskeligste kampene i år.
– Vi starter med fire vanskelige kamper, som i verste fall kunne gitt oss null poeng. Nå har vi fått en knallstart på alle måter. Jeg var så heldig at jeg så Djerv mot Sauda. Litt taktikk har vi også i 5. divisjon, og den kampen reddet oss. Vi fikk låst av spillet deres og de skapte lite i etablert spill. Visst var de farlige på dødballer, men dette var også en taktisk triumf. det må vå lov å glede oss over i 5. divisjon, avslutter en meget glad Tønnesen.