Blest avslutta konserten i Tysværtunet sist med låta «Komme aldri tilbake», men det er nettopp det dei gjer. I november bør det bli fullt hus og god stemning i storsalen.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Blest skal spille toppkonsert på Alvanuten. Helt gratis og alle er velkomne.

Det blir toppkonsert med «Blest»

Det blir sommarfest i aksdal 25 juni. og toppkonsert på Alvanuten 31. august. Innemellom dette blir det stort sommerprogram i hele kommunen.

Lørdag 25. mai arrangeres stor ute- og innefest uten en rød tråd i Aksdal:
50 boder med lag og foreninger som innbyr besøkende til aktiviteter, f.eks hesteridning, bueskyting, klatring, fotball, håndball, hørselstest, hagetips og mye, mye mer, skal sørge for et yrende liv på Lars Hertervigsplass, inne på Tysværtunet, i Kirken og på Aksdal senter. Det blir konserter med lokale artister, fotballcup bl.a. mellom de politiske partiene i midlertidig nybygget ballbinge. Og så har vi med oss matboder og foodtrucks.

Arrangementet kalles Tysværdagen. Foregående to år på Steinsvik arena i januar, fra nå av i mai på Lars Hertervigs plass i Aksdal.
Utdrag fra programmet:
Gratiskino
Mini-tivoli
Fotballturnering barn
Forestilling Politihunden Peter biblioteket
Utekonsert The Kvednabekkjers
Sommerles biblioteket
Fotballkamp politikere + rådmannsgruppa
Utekonsert Naley & Caliow
Skolekorps fellesinnslag på kirketrappa
Visning brudekjoler i kirken
Utekonsert Emilie Røine Østebø
Bryllupskonsert kirken

Avslutning på Sommar i Tysvær: Det er gledelig å melde at vi er tilbake med toppkonserten i Aksdal. Årets toppkonsert på Alvanuten blir lørdag 31. august kl.20.00 med det lokale bandet Blest. Så får vi håpe Blest spiller i vindstille og oppholdsvær. Konserten er gratis for publikum.

Under parasollen «Sommer i Tysvær» vil det vær en rekke med arrangement over hele kommunen.
Tysvær Bygdeblad kommer med et eget «Sommer i Tysvær» magasin, som kommer i alle postkassene i kommunen i god tid før Tysværdagen.