Oda Erland kan få en travel kveld mot Lura. Men Tysværdamene går for seier. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Oda Erland kan få en travel kveld mot Lura. Men Tysværdamene går for seier. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tysværdamene: Møter topplaget i kveld

Tysværdamene skal i kveld jakte sin tredje seier i 3. divisjon. På motsatt side kan det dukke opp spillere med erfaring fra Liverpool og Toppserien.

Tysværdamene tar i mot sterke Lura som har startet sesongen med 3 av 3 seirer og er på toppen av tabellen. Spillere med erfaring fra Toppserien og eks Liverpool står på motsatt banehalvdel. Tysvær mangler dessverre Tomine T. Haraldseid, men stiller likevel med en sterk tropp.

3.div Kvinner
Tysvær damene – Lura
7.mai
Kl 1900
Tysværvåg kunstgras

Oda Erland, Tuva Herland, Julie Kaltveit, Ingrid Stokkan, Inger Marie Lien,Malene Vierdal, Mia Thorvaldsen, Ava Skrunes, Cecilie Apeland, Emma Askeland, Solveig Egge, Vilde Skofteland, Elena Simone Stenersen, Lena Litlehamar, Malene Sørenes og Johanne Waage Haakull.