Live Falkeid scoret fem av målene. Foto: Asbjørn Bakken

Tysværdamerekruttene vant 13-0

Tysværdamene 2 hadde få problemer med å vinne stort over Torvastad. de stopper på 13-0.

Av Asbjørn Bakken

Slik var kampen:

2 min Tysvær2 1-0 Live Falkeid
Live blir spilt fint igjennom. Setter enkelt forbi Torvastad sin keeper.

7 min Tysvær2 2-0 Vilde Skofteland
Serine slår ein fin corner, der møter Vilde perfekt og setter i mål fra kort hold.

13 min Tysvær2 3-0 Sara Haugen Helland
Sara plukker opp et utspill, setter fart og skyter fra 15-16 meter lavt til side for keeper.

18 min Tysvær2 4-0 Heidi P Stonghaugen
Heidi er våken å snapper ballen langt opp i banen. Skjærer inn og plasserer til side for kr

20 min Tysvær2 5-0 Live Falkeid
Live blir spilt igjennom, mister i første omgang, vinner tilbake og lobber over keeper nesten fra dø vinkel.

33 min Tysvær2 6-0 Live Falkeid
Live setter sitt tredje, presser keeper. Utspillet treffer Live og spretter inn i mål.

45 min Tysvær2 7-0 Vilde Skofteland
Serine vinner ballen på dølinja, slår til Vilde som setter sikkert på bakre stolpe.

Pause
Tysværdamene koser seg ute på graset, sprudler i spill og skaper mye framover og er sikre bakover.

47 min Tysvær2 8-0 Live Falkeid
Malene Kvinnesland spiller Live flott igjennom som setter sitt fjerde for kvelden.

65 min Tysvær2 9-0 Vilde Skofteland
Vilde får sitt tredje, skudd fra Serine blir reddet og returen setter Vilde helt opp i krysset. Flott mål.

69 min Tysvær2 10-0 Vilde Skofteland
Igjen er kaptein Vilde i fokus. Sara spilles fri på kant, innlegget setter Vilde kontant i målet.

71 min Tysvær2 11-0 Tara S Josdal
Tara kjemper det innlegget over streken.

87 min Tysvær2 12-0 Live Falkeid
Tara løper flott igjennom, innlegget er Live frampå og litt tilfeldig setter sitt femte.

90 min Tysvær2 13-0 Corneren fra Serine går via ein Torvastadspiller og i mål.

Slutt
Tysværdamene vinner overbevisende, spiller flott fotball.
Trener Sigbjørn Tysvær roser innsatsen og det at jentene følger planen som legges i garderoben. Selv om det resultatmessig ser ut som en enkel kamp, så skal det litt til å fullføre så elegant.
Forsvaret hadde i tillegg full kontroll, og angrepa ble ofte satt i gang bak i banen.
Kampen viser at det er stor bredde hos Tysværdamene.