Elena Simone Stenersen scoret på overtid og sikret Tysværdamene poeng på Bryne. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

LIVE: Ølen – Stegaberg 4-2 og Bryne 2/Frøyland – Tysværdamene 1-1

Vi har følgt kveldens tre lokale kamper live. Stegaberg har tapt 2-4 i Ølen, mens Tysværdamene akkurat nå går jublende av banen etter 1-1 på Bryne. Målet kom på overtid. I Haugesund vant Falkeid 4-0 over Vard 3.

Ølen – Stegaberg 4-2 (0-1)
Takk til Ole Johannes Stople
SLUTT
90 min: Det legges til to minutter i Ølen
88 min: MÅL 4-2 Johannes Størkersen. Ølens nr 13 punkterer kampen.
85 min: Stegaberg går for ran i Ølen. Kjører store og sterke Thomas Stølsvik fram som ekstra spiss.
82 min: Ølens Gustav Stople med skudd like utenfor
81 min: Espen. Jansen med lobb over mål
80 min: Are ut med en smell i ribbeina, inn kommer gaus igjen
75 min: Thomas Gausvik ut, inn kommer Eirik Waage Haakull
72 min: MÅL 3-2 Ragnvald Sørbø. Setter den i lengste etter fint gjennomspill
70 min: Så smeller det i stengene igjen. Brassespark i stanga var stolpetreff nummer fire for hjemmelaget.
68 min: Tori må ut etter smellen han fikk i frisparksituasjonen. Ut Tori, inn Espen Jansen fra Stega 2.
66 min: Stegaberg trenger en pause nå og den får de. Ingebrigtsen blir felt og gjestene har god tid, etter at Ølen har kjørt over laget de siste minuttene.
65 min: nytt stolpeskudd fra Ølen. Denne gang Rune Torstenbø.
63 min: Nå er det alvor for Stegaberg. Ølen med skudd i tverrligger Stegaberg henger i tøylene nå.
61 min: Ny strålende sjanse for Ølen. Keeper Mæland redder unna.
60 min: Inn Øystein Jansen, ut Joar Rodrigues de Miranda
58 min; MÅL 2-2: Kristoffer Solberg Teige. Scorer etter flere store ølen-sjangser
54 min: MÅL 1-2 Sverre Ramsfjell. Scorer alene med keeper Mæland.
50 min: MÅL 0-2 Thor André Ingebrigtsen. Tori lobber ballen i vinkelen etter flotte kombinasjoner i forkant
49 min: Ølen jakter utligning og dundrer et skudd i stolpen.
47 min: Stegaber i motvinden i 2. omgang
46 min: 2. omgang er i gang i Ølen
45 min: PAUSE
42 min: 42 min Ølen-spiss igjennom, Thomas Stølsvik på etterskudd, legger spissen i bakken, men dommer lar det gå.
39 min: MÅL 0-1 Thomas Gausvik. Han skyter skyter fra 16 meter, følger opp egen retur og setter den sikkert. Flott stega-spill i forkant av målet.
38 min: Are Søderlund med et skudd rett på keeper. Søderlund spiller fra start, var feil på oppsettet.
33 min: Ølen-spiss spilt igjennom, god redning av Morten Mæland i Stega-målet.
32 min: Skudd over fra Stein Erik Kvarmen.
30 min: Mer og mer Ølen nå.
17 min: Kampens første store sjanse og det til Ølen. Redning på strek av Gabriel Holden etter Ølen-corner.
16 min: Gult kort Håvard Stople, Ølen. da var det nok for dommeren.
15 min: Flere tøffe taklinger fra Ølen her nå, dommer holder kortene i lomma foreløpig.
10 min: Jevnspilte åpningsminutter i Ølen
0 min: Kampen er i gang ca 19.18
SR-Bank Stadion kl 19.15 (kampen er utsatt i 15 minutter på grunn av at gutter 11 kamp ikke er ferdig)
Dommer: Michal Daniel Kotyza, Torvastad

Stegaberg sitt lag:
Morten Mæland – Kristoffer Haugland, Kjetil Bjørkheim, Torben Stuvik, Thomas Stølsvik, – Terje Kristiansen, Stein Erik Langelandsvik Kvamen, Gabriel Bakkevig Holden, Erik Frøyland, Thor André Ingebrigtsen og Thomas Gausvik.

Et noe redusert Stegaberg-lag som tar turen til Ølen. Trener Dag Frode Tønnesen har ferie. Kenneth Kristiansen er heller ikke med.
Hos Ølen starter en gammel kjenning, Ådne Nærheim.
I dag ble det kjent at Ølen og Vats 94/Skjoldar må spille sin kamp på nytt. En Ølen-spiller som fikk to gule kort ble ikke vist av banen.
de 11 siste kampene mellom disse to lagene har endt med vanvittige 58 mål.

Bryne 2/Frøyland- Tysværdamene 1-1 (1-0)
Takk til Asbjørn Bakken
90+2 min: SLUTT Scoringen var det siste som skjedde.
90+1 min: MÅL 1-1 Elena Simone Stenersen setter den fra bakre stolpe. Perfekt corner slått av Cecilie Apeland.
85 min: Sara Helland alene mot keeper etter fint innspill fra Cecilie Apeland. Men blokkeres. Den var stor.
77 min: Store muligheter for Tysvær. Trippelsjanser etter skudd. Ender til slutt over dødlinja. Har ikke gitt opp å få poeng.
75 min: Lena farlig frampå . Skudd blokkert til corner. Keeper slår over, ny corner
72 min: Johanne Haakull ut, Sara Helland inn
65 min: Bryne er på hugget. Er farlige når de kommer.
61 min: Skummelt fra B/F Tomine Haraldseid og Oda Erland rydder opp i fellesskap.
61 min: Solveig Egge går av banen. Inn kommer Elina Simone Stenersen.
60 min: Skudd Lena Litlehamar. Over og til side, men toppscoreren gir seg ikke.
55 min: Corner Tysvær, men den slås bak mål..
53 min: Dobbeltbytte Tysværdamene: Emma Askeland og Julie Kaltveit ut. Vilde Skofteland og Malene Vierdal inn.
46 min: Da er vi i gang igjen.
45+1 min: PAUSE. Et litt tafatt Tysvær-lag må ta grep i 2. omgang.
44 min: Corner til hjemmelaget blir klarert til et innkast. Straks pause på Bryne.
41 min: Trenerne er ikke fornøyd med jentene i dag. Fire nye i oppvarming.
36 min: Corner for gjestene. Cecilie Apeland med god corner, men ingen er på den.
32 min: Nr 17 Mari Botne er ein stadig trussel i bakrommet til Tysværdamene. Oda Erland redder den glimrende.
29 min: I stolpen fra fra målscorer Botne. B/F spiller fint veggspill, heldigvis avsluttes det med stolpeskudd.
27 min: Lena Litlehamar fyrer av fra 20 m. Hardt men keeper har kontroll
23 min: Ny corner til hjemmelaget. Klabb og babb, men ender utenfor.
22 min: Corner B/F og heading like over
21 min: Tysvær vinner høyt med Ava Skrunes. Innlegget treffer Lena Litlehamar, men skuddet blir blokkert. Tysvær er bedre med nå.
19 min: Bryne til ny sjanse. Innlegget treffer men ballen spretter heldigvis over.
15 min: Bryne jager hver ball, og er driblesterke fremover. Skumle forsøk fra B/F.
10 min: MÅL 1-0: Mari Botne. Gjennomspill for B/F, Tysvær er på hælene, da er Mari Botne plutselig alene med Oda Erland og vipper over til 1-0
7 min: Ny halvsjanse for gjestene. Emma Askeland vinner ball på høyre. Inne venter Solveig Egg, men skuddet blir for svakt.
5 min: Første mulighet til Lena Litlehamar, men skuddet fra 16 meter er for dårlig.
0 min: Da er vi i gang
Lagene er på banen og det er straks avspark. Sol med iskald vind på Jæren
Aarbakkebanen Bryne kl. 19.30
Dommer: Geir Michaelsen, Brodd

Tysværdamene sitt lag:
Oda Erland – Tuva Herland, Tomine Haraldseid, Mia Torvaldsen, Julie Kaltveit – Cecilie Apeland, Solveig Egge, Emma Askeland, Ava Skrunes – Lena Litlehamer og Johanne W Haakull.
I 3. divisjon endte Forus/Gausel mot Randaberg 2-2 . Vidar vant 14-0 over Vard. Klepp/Havdur vant 6-1 over Haugar 2.

Vard 3 – Falkeid 0-4 (0-2)
Takk til Rolf Magne Bakken
90 min: SLUTT: Veldig god laginnsats i dag, men må fremheve debutant Isak som spiller hele kampen og gjør en flott innsats på venstre backen.
90 min: MÅL 0-4 Herman Lønning Mokleiv blir flott spilt igjennom og 4-0 til Falkeid.Kampen er slutt og Falkeid vinner fortjent 4-0
85 min: Full kontroll og Falkeid er i ferd med å sikre seg tre nye poeng. Godt angrep av Fil som avslutter rett på keeper. Dette blir 3. strake seier for Falkeid.
73 min: Fredrik Olaussen brenner av fra 16 meter i stolpen.
70 min: Bølger att og fram uten de store sjansene.
60 min: mer jevnspilt nå.
50 min: MÅL 0-3 Stian Knutsen. Nytt flott Falkeid-angrep og Stian Knutsen setter ballen flott i mål
46 min: Kampen i gang
PAUSE. Fortjent ledelse til gjestene.
42 min: MÅL Selvmål. Nå går det godt for Falkeid de presser på og en Vard spiller setter ballen i eget nett 0-2
40 min: MÅL Stian Helgeland. Endelig der sitter den for Falkeid 0-1. Flott angrep som Stian Helgeland setter i mål.
36 min: Nytt farlig skudd fra Sander Susort, like utenfor
30 min: Vard på farlig kontring men debutant Isak B. Håland rydder mesterlig opp.
25 min: Mange halvsjanser til gjestene som jager en ledelse.
15 min: Falkeid klart best første kvarteret.
5 min: Hermann Lønning Mokleiv blir farlig frempå, men ballen går like utenfor. God start av Falkeid
2 min: Farlig skudd fra Sander Susort men keeper med en god redning
0 min: Kampen er i gang på gymnasbanen i Haugesund

Fra klokken 20.00 får vi også oppdateringer fra 6. divisjonskampen mellom Vard 3 – Falkeid.
Mye sykdom i Falkeid troppen i kveld. 15 år gamle Isak Bakkevig Håland er med i troppen og får sin A-lags debut.