Torbjørn Egenberg og Anne Lise Hovland sjekkar e-posten. Til hausten må Hovalnd klare seg utan Egenberg på kontoret.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Torbjørn Egenberg og Anne Lise Hovland. Legen som ble tilbudt hjemmelen til Egenberg har takket nei.

«Nye Egenberg»: – Har takket nei

Legen som ble tilbudt legehjemmelen til Torbjørn Egenberg har takket nei. Nå lyses det ut igjen.

– Beklageligvis så har legen som ble tilbudt hjemmelen ikke kommet til enighet med Egenberg om overdragelsesbetingelser så han har bestemt seg for å takke nei. Han har hatt full anledning til å bruke denne tiden, så det var skuffende for oss at han til slutt takke nei. Vi har lyst ut på nytt og håper på gode søkere. Vi skal uansett sørge for at alle innbyggerne har tilbud om gode legetjenester, sier Jorid Vea Isdahl, Helse- og forebyggingssjef i Tysvær.