Vil Skjold og Berge Ohm sveve videre i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Vil Skjold og Berge Ohm sveve videre i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

I kveld kommer FKH 2 til Grinde

I kveld kommer FKH-rekruttene til Grinde og møter Skjold. Det er en helt åpen kamp.

Skjold – FKH 2 fredag kl 1900

– Vi vet aldri helt hva de kommer med, og denne gangen er det ekstra spennende siden det er sommerferie for a-laget. Tidligere denne uken var det nesten et reint juniorlag de stilte med. Ikke noe dårlig lag det heller, så vi må opp på vårt beste. Etter en strålende bortekamp mot Klepp sist, hadde det vært kjekt å lykkes på hjemmebane nå, sier trener Bjørn Arne Steinsland.

Troppen:
Håkon Bådsvik
Jomar Skrunes
Sander Hettervik
Håkon Kvia
Berge Ohm
Tollak Gismarvik
Adrian Strand
Vegard Steinsland
Morten Bådsvik
Marco Passera
Gøran Kallevåg
Petter Haraldseid
Stian Steinsland
Sebastian Nesheim
Mats Steinsland
Daniel Lønning
Jonas Staurland

FKH2-trener Espen Bull-Tornøe har tatt ut 16 spillere til fredagens oppgjør.
Frank Stople, Espen Haraldseid, Thomas Esperø, Leander Reigstad, Benjamin Bygnes, Andreas Støle-Hansen, Semir Gebe, Jacob Kvarven, Hans-Jacob Nesheim, Jørgen Braseth, Jørgen Jakobsen, Eric Ndayisenga, Truls Birkeland, Ruben Rasmussen, Vegard Hagen, Agano Dialo, Andreas Endresen.