Lena Litlehamar var hjemmelagets beste og hadde et par gode skuddforsøk. Men det ble tap for Vidar. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Lena Litlehamar var hjemmelagets beste og hadde et par gode skuddforsøk. Men det ble tap for Vidar. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Gav bort seieren og det gode humøret

Tysværdamene hadde sine sjanser mot Vidar, men serverte gjestene tre mål. Da blir det vanskelig å få poeng, og noe å glede seg over. Det endte med småstygge 0-3.

1. omgangen var svak og gjestene og banens beste Siri Kristine Mauritzen mulighet til enkelt å ta ledelsen.
– 1. omgang var skikkelig dårlig. Hadde nesten gitt opp allerede så det ut som. Ingen løp og ingen ville ha ballen. Da ble det tungt å skape noe. Likevel hadde vi en kjempesjanse og to, uten å score, sier Lena Litlehamar.
Og hun er en spillertype Tysværdamene hadde trengt flere av i dag. For mens hun løp og løp, holdt i ballen og sendte i vei farlige skudd, gikk det ellers veldig sakte, ble valgt feil, og ikke minst mistet flere spillere ballen i svært farlige posisjoner.
– Kunne kanskje skutt enda mer, men det var ikke dagen. Det ble bedre i 2. omgang, men ikke godt nok. Kjipt, men fortjent tap. Men 3-0 var litt for mye, sukker Litlehamar.

Enig
Trener Trond Erland er enig med sin midtbanespiller.
– Vi gir bort mål og skaper lite selv. Klarte ikke å holde på ballen i mer enn et par trekk. det var en rar kamp med utrolig mange innkast og stopp i spillet. Det paset oss dårlig. rett og slett en kamp hvor vi gir bort poengene, sier Erland.
Mandag er det mulig for å få kampen ut av kroppen. Da er det en svært vanskelig bortekamp mot topplaget Egersunds. Da må også humøret være på plass igjen.

Mer om de to kampene i avisen på torsdag.

Kampfakta

Tysværdamene 0 (0)
Vidar 3 (1)
3. div.
Grinde kunstgras
0-1 Siri Kristine Mauritzen (10)
0-2 Siri Kristine Mauritzen (62)
0-3 Victoria Olike Samuelsen (81)
Dommer: Amalie Eikeland Grindhaug, Ferkingstad
Tilskuere: 75