Ola Bremnes storkoste seg i Nedstrand kyrkje. det samme gjorde publikum. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ola Bremnes storkoste seg i Nedstrand kyrkje. det samme gjorde publikum. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ramsalt, vakkert og perfekt servert av Ola Bremnes

Når du har en fantastisk visesanger, en glitrende gitarist og et strålende publikum har det lett for å bli flotte konsertopplevelser. Slik ble det på Nedstrand i kveld.

Ola Bremnes serverte 18 av sine folkekjære sanger. Et par helt nye, men mest av alt et dypdykk i sin solide katalog. Nå vet ikke jeg om Bremnes visste hva han kom til, men han slår fast at han kom «hjem».
– For et fantastisk publikum å spille for. Dette ble en strålende kveld både for meg og min gitarist Tore (Bruvoll). Vi hadde selvsagt mest lyst å spille de nye sangene, men jeg tror vi klarte å balansere det fint. Og for en allsang. Det var sterke saker, smilte en fornøyd Bremnes etter konserten i kirken.
Godt over 200 personer hadde «luktet» lunta og fikk med seg konserten. Og de var med fra åpningssporet «Velkommen i hus» til ekstranumrene «Folk i husa» og «Har du fyr».
Og en del av sangene hadde virkelig fått seg et løft. Spesielt Petter Dass sin «blues» «Betenkning» var et nydelig stykke arbeid av begge de to på den lille scenen. Melodiøst, vakkert og innholdsrikt.

Var med
Publikum er allerede nevnt, men var en viktig del av konserten. De kunne sin Bremnes og sang overraskede høyt og flott med på flere av sangene. Det løftet konserten de få gangene Bremnes og Bruvoll slapp seg litt nedpå. Og det gjorde også sitt at vi fikk to strålende ekstranummer etter taktfast stående applaus. Ola Bremnes kunne ikke ta fatt på den lange veien hjem uten «Folk i husa» og «Har du fyr». En strålende avslutning på en strålende kveld i Nedstrand kyrkje, der det var strålende lyd, godt å være, og nok en gang en stor konsert å overvære.

Vi har anmeldt konserten i vår papiravis på torsdag

Her er et knippe med bilder fra konserten:

Ola Bremnes og Tore Bruvoll

Ola Bremnes og Tore Bruvoll

Ola Bremnes og Tore Bruvoll.

Etterpå var det salg og signering.