Marco Passera, Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Marco Passera scoret i sin siste kamp før han reiser til USA. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

LIVE: Lura – Skjold 2-1 og Rubbestadneset – Stegaberg 2-1

Skjold har stapt 1-2 for Lura. Stegaberg har tapt 1-2 for Rubbestadneset. I 6. divisjon leder vant Torvastad 4-1 over Nedstrand. Ingen stor kveld for Tysvær-fotballen…

Lura – Skjold 2-1 (2-0)
SLUTT
90+5 minutter: Der var det over og Skjold har tapt 1-2 for Lura.
90 minutter: Dommer Sigbjørn Paulsen har lagt til 5 minutter.
87 minutter: Bytte Skjold: René Underhaug Wiklund kommer inn for Adrian Strand. Satser offensivt Skjold nå, men er det for seint???
85 minutter: Fra vår mann på Lura. Ja, det er fortsatt håp….
85 minutter: Bytte Skjold: Haakon Kvia ut, Daniel Lønning inn.
80 minutter: Lura er mer med i kampen nå. Dårlig nytt for Skjold-fansen.
75 minutter: Da har Skjold et kvarter på seg til å sikre seg poeng mot Lura.
71 minutter: Det koster å lede over Skjold. Flere av hjemmelagets spillere sliter med kramper.
71 minutter: Bytte Skjold: Petter Haraldseid ut og Stian Steinsland inn
68 minutter: Morten Bådsvik får seg et gult kort
64 minutter: Nå har Skjold fått blod på tann og presser på.
62 minutter: MÅL 2-1 Mats Steinsland. Mats Steinsland tenner et håp. Kontrollert heading i mål etter innlegg fra Marco Passera. Viktig tidspunkt for Skjold.
60 minutter: 1. Skjold-bytte. Jonas Staurland går ut, inn kommer Gøran Kallevåg
57 minutter: Gult kort Marcus Asbjørnsen, Lura
55 minutter: Skjold har mye ball akkurat nå, men skaper lite.
53 minutter: Lura svarer med en kjempesjanse, men Bådsvik er på plass og rydder opp.
52 minutter: Kjempesjanse til Skjold, men får ikke ballen i mål. Haster med å komme inn i kampen nå.
49 minutter: Skjold med et lite overtak nå i starten
46 minutter: 2. omgang er i gang
45 minutter: PAUSE
40 minutter: MÅL 2-0 Trym Ådnanes. Lura dobler etter noe som lukter offside. Skjold er i trøbbel.
36 minutter: MÅL 1-0 Ole Andre Nordahl. Det er hjemmelaget som tar ledelsen på sin første skikkelige sjanse.
35 minutter: I dag er Sander Hettervik tilbake på topp hos Skjold.
30 minutter: Bølger att og fram, men lite sjanser.22 minutter: Lura med et lurt skudd like utenfor målet til Håkon Bådsvik. Litt mer liv i kampen nå.
20 minutter: Så ble det litt liv i Skjold-leiren. Sander Hettervik kommer alene med keeper Sondre Hellevik, men klarer ikke å få ballen i mål.
17. minutter: Fortsatt 0-0. Lite som har skjedd i starten av kampen. Det er gjestene som har ballen mest.
0 minutter: Kampen i gang (kampstart ca 19.05)

Disse starter for Skjold: Håkon Bådsvik, Marco Passera, Morten Bådsvik, Halvor Hansen, Sebastian Nesheim, – Haakon Kvia, Jonas Staurland, Mats Steinsland, Adrian Strand, – Petter Haraldseid og Sander Hettervik.

Disse starter for Lura: Sondre Hellevik, Johannes Gravelsæter Eide, Gisle Are Lura, Tomas Botne, Edison Brahimi, Simen Sundklakk Vedvik, Ole Andre» Nordahl, Marcus Asbjørnsen, Pål Røssevold Mildestveit, Elias Sinnes Skretting og Trym Ådnanes.

Rubbestadneset – Stegaberg 2-1 (1-1)
90+2 minutter: SLUTT
90+1 minutter: Kenneth Kristiansen, Stegaberg får rødt kort. Virker noe billig, men Stegaberg er i trøbbel nå på overtid. det skal ha vært en albue som traff en Rubben-spiller i ansiktet.
88 minutter: Bytte Stegaberg: Fredrik Svendsen ut, Isak Sirevåg inn
81 minutter: Et par kjappe gule kort til hjemmelaget: Steffen Fylkesnes og målscorer Asbjørn Lunde.
80 minutter: Dårlige prestasjoner nå. Mange unødvendige balltap hos begge lag.
72 minutter: Bytte Stegaberg: Torben Stuvik inn, Christer Eriksen ut
67 minutter: Dobbeltbytte Stegaberg: Inn Erik Frøyland ut Gausvik. Inn Gabriel Holden ut Are Søderlund
62 minutter: Dramatikk da Thor André Ingebrugtesen blir dratt ned på vei igjen. Blir BARE gult kort. temperaturer stuger noen hakk akkurat nå.
60 minutter: Ser litt mørkt ut for gjestene akkurat nå. men det snur fort i fotball
55 minutter: MÅL 2-1 Asbjørn Lunde. Hjemmelaget tilbake i ledelsen
50 minutter: Gigantisk dobbelsjanse til hjemmelaget. Ender til slutt via ryggen til Dag Frode Tønnesen og tverrliggeren før den går over.
PAUSE (1-1)
35 minutter: Jevnspilt så langt på Rubbestadneset.
30 minutter: MÅL 1-1 Are Søderlund. Søderlund scorer på straffe og utligner til 1-1
20 minutter: MÅL 1-0 Christian Urheim Innvær Hjemmelaget tar ledelsen
0 minutter: Kampen i gang

Nedstrand – Torvastad 1-4 (0-1)