Martha Kold Bakkevig overtar som administrerende direktør i Steinsvik Group og erstatter Bjørn M. Apeland
Martha Kold Bakkevig er administrerende direktør i Steinsvik Group. Her sammen med Bjørn M. Apeland

Fra «working together» til ScaleAQ

Fra 1. august 2019 blir selskapene Aqualine, AquaOptima og Steinsvik til ScaleAQ.

Selskapene i ScaleAQ har allerede jobbet tett sammen de siste to årene, og utfyller hverandre svært godt. Sammen har de 40 års ubrutt erfaring innen ulike segmenter av oppdrettsindustrien, og en sterk maritim forståelse. ScaleAQ vil levere en unik kompetanse og produktportefølje, ha lokal tilstedeværelse i 11 land, levere alt fra enkeltstående produkter til komplette anlegg, samt rådgivning og prosjektering.
Via ScaleAQ Innovation vil vi styrke satsningen på utvikling og innovasjon i de fire hovedforretningsområdene, Seabased, Landbased, Digital og Service. Vi skal videreutvikle posisjonen de ulike selskapene Aqualine, AquaOptima og Steinsvik har som spesialister innen våre ulike forretningsområder.
Aqualine, AquaOptima og Steinsvik vil fortsatt bestå som selskap inntil videre. Vi skal bruke god tid på prosessen rundt sammenslåingen for å bygge en optimal organisasjon som ivaretar våre kunder på en best mulig måte.

Under årets Aqua Nor vil ScaleAQ være til stede både på stand A157 og på Skansen.

Pressemelding sendt av Steinsvik.