På vei mot noe stort? Falkeid/Bokn guttene er nå på trikken på vei mot Ekeberg.
På vei mot noe stort? Falkeid/Bokn guttene er nå på trikken på vei mot Ekeberg.

Norway Cup: Disse guttene er klare til kamp

Det er bare en times tid igjen før Falkeid/Bokn G16 skal spille kvartfinale i Norway Cup.

– Vi er selvsagt spente, men superklar for vår sjuende kamp i Norway Cup. Det ble hektisk i går kveld, men guttene er flinke til å takle dette. De er lekne og tar ting som det kommer. Nå har det sovet godt, fått i seg en god frokost, og akkurat nå sitter vi på trikken på vei til bane 25 på Ekeberg, sier trener Tom Inge Håland.
– Hvordan ble natten etter en slik kamp som straffedrama mot Hana i går?
– Som sagt dette er unge gutter som er flike til å koble av mellom slagene. Men det merkes nok på kroppen, og også hodet, at vi har hatt seks tøffe kamper. Men vi er klare. Vi er et breddelag hvor alle får spille.
– Fortell litt om styrken til dette laget.
– Vi har et godt forsvar som til nå bare har sluppet inn to mål. Vi bygger opp spillet basert på de. Så har vi gode kantspillere som gjør at vi får mange sjanser. Totalt sett er det en fin og jevn tropp hvor alle jobber for hverandre, sier Håland.
– På nettet er det en som har lagt ut at det var en stor kveld for norsk fotball i går med seier til Falkeid G16 og FKH…
– Akkurat i går hadde vi nok med oss selv, men det er ingen tvil om at det er en link mellom de to klubbene. Vi får gjøre som dem, og ta en kamp om gangen, sier en travel FIL/Bokn-trener.
Også Nordhordland måtte gjennom straffekonkurranse for å komme til kvartfinalen som starter 11.15.

Spillere FalkeidBokn G 16: Odin Aleksander Waage, Isak Bakkevik Håland, Aleksander Nyborg, Trym Hemmingstad, Robert Larsen Bratthammer, Fredrik Våga, Torbjørn Christiansen, Sander Lindanger, Jon Lindanger, Håvard Krohn Muller, Vetle Faye, Edvin Reiersen, Emil Bokneberg, Isak Sæbø, Sigvart Nathan Våga, Martin Baustad