Denne gjengen fra Falkeid og Bokn skal møte Torvastad i 1/16 finale i Norway Cup. Foto Helga Haugsnes Borgen
Denne gjengen fra Falkeid og Bokn møter Nordhordland i 1/4 finale i Norway Cup. Foto Helga Haugsnes Borgen

Norway Cup: LIVE: Falkeid tapte 1-2

Norhordland brukte bare tre minutter på å ta ledelsen mot Falkeid Bokn i kvartfinalen i Norway Cup. Isak Tjøsvoll reduserte like etter pause, men NBK scoret seiersmålet midt i 2. omgangen.

Nordhordland – Falkeid/Bokn 2-1 (1-0)
Kvartfinale G16 Norway Cup
Ekeberg, Oslo
50 minutter: Der er det slutt. Falkeid kjempet godt, men måtte se seg slått av et godt lag fra Nordhordland.
50 minutter: Falkeid/Bokn får en corner i sluttsekundene
49 minutter: Alle mann i angrep, men er det for seint?
47 minutter: Klokken går fort og ikke til fordel for Falkeid/Bokn. NBK tar det helt med ro og triller ball.
46 minutter: Redning på streken. Norhordland millimeter fra å punktere kampen. En Falkeid/Bokn spiller redder på streken.
45 minutter: Falkeid/Bokn sliter med å komme seg over midtstreken. Blir presset bakover. Ser tøft ut, men det har skjedd større under enn at de kontrer inn et mål.
42 minutter: Lite som skjer akkurat nå. Det er 2X5 minutter ekstraomganger og straffer om det blir uavgjort. Semifinalen spiller i ettermiddag klokken 17.00.
40 minutter: Da er det bare ti minutter igjen for Falkeid/Bokn til å hente inn dette. Ser litt tungt ut akkurat nå.
36 minutter: MÅL 2-1. Presset ble for stort og NBK tar på nytt ledelsen. Akkurat nå er det fortjent.
34 minutter: Cornet til NBK. Ingenting, men nå er Falkeid/Bokn under press igjen.
32 minutter: Vanvittig sjanse for Norhordland. Heading over fra 2 meter.
29 minutter: Nordhordland sliter med å komme seg gjennom et kompakt og lavtliggende FIL/Bokn-lag, men får seg en corner.
28 minutter: Nordhordland med farlig frispark fra 16 meter. Roter det heldigvis vekk.
27 minutter MÅÅÅL 1-1: Isak Sæbø Tjøsvoll. Pang i krysset. Falkeid/Bokn har utlignet.
26 minutter: Vi er i gang. Må være kjekt for disse guttene å spille kamp med en dommertrio. De har forresten klart seg svært godt i 1. omgang.
Kort pause lagene tusler inn på banen igjen… Straks klart for de siste (?) 25 minuttene.
25 minutter: PAUSE. Verst mulige start for Falkeid/Bokn. Men de har kommet mer med i kampen og burde hatt en redusering. Nå får de en liten bris i ryggen. Kan være nok på en litt humpete bane på Ekeberg.
24 minutter. Ny corner. Den første fra høyre. Ingen suksess…
23 minutter. Ny stor sjanse til Falkeid/Bokn. Blir litt for spiss vinkel.
22 minutter: Frispark til Falkeid/Bokn i god posisjon like utenfor 16-meteren. Blir klarert.
20 minutter: Ingen tvil om at det er kvalifisert motstand i dag. Et ballsikrt og robust lag triller mye ball nå. Falkeid/Bokn må jage.
15 minutt: Kjmepesjanse for Falkeid/Bokn som nå kjører kampen. Var det en dobbel eller en trippel. Litt vanskelig å se, men der burde det vært 1-1. Corner, som motsndernes gode keeper tar seg av..
13 minutt: Corner til FIL/Bokn. Keeper plukker lett
10 minutter: Mye folk og ser på, solskinn og varmt i hovedstaden. Dette blir tøft for begge lag.
8 minutter: Fallkeid litt mer med i kampen. Angriper mest på venstresiden.
3 minutter: MÅL 1-0 Hordalendingene kom lett gjennom det ellers så solide forsvaret til Falkeid og scoret i det lengste hjørne fra cirka 12-13 meter.