Så fortjent og god grunn til å juble. Tysværdamene skal spille semifinale i Norway Cup.

Norway Cup: LIVE: Tysværdamene vant 3-0

Her kan du følge Tysværdamene LIVE i kvartfinalen mot Ulfstind. Tysværdamene har vunnet 3-0. Nå venter Utleira i semifinalen i kveld klokken 19.30.

Tysværdamene – Ulfstind (3-0)
Kvartfinale A-spill J19, Ekeberg, Oslo
Det blir semifinale mot Utleira som slo Tiller på straffespark. Det endte 7-5. Semifinalen går klokken 19.30 i kveld.
Tysværdamene slet litt i varmen i 1. omgang, men styrte kampen fullstendig etter pause. Solid kamp av Lena Litlehamar, og midtbanen til Tysværdamene. Camilla Apeland kom inn i 2. omgang og leverte svært god innsats. Nå venter de spent på hvem de skal møte i semifinalen. I kampen mellom Utleira – Tiller er stillingen 2-2. Nå er det straffekonk.
– Fantastisk prestasjon av jentene våre. De er gode ambassadørar for Tysvær og for fotballen. Lykke til i semifinalen, sier ordfører Sigmund Lier.
60 min: SLUTT. Strålende seier til Tysværdamene
59 min: Seiern er vår kan høres på Ekeberg. Regner med at den kommer fra glade tysværbuer.
56 min MÅÅÅÅL 3-0: Kamilla Rasmussen fra langt hold. Får drømmetreff og keeper når ikke frem. 3-0 og fire minutter igjen…
55 min: Så fikk hun se ballen, og det på svært nært hold. Ingen kommunikasjon mellom keeper og forsvar og Ulfstind fikk en sjanse til å redusere. Tysværdamene og Erland slapp med skrekken.
54 min: Full kontroll nå. keeper Oda Erland har knapt sett ballen i 2. omgang. Solid av Tysværdamene.
51 min: Ny corner fra venstre. Vi husker den forrige. Det blir en ny corner. Over alt og alle.
49 min: MÅÅÅL: 2-0. Johanne Haakull. Keeper feilberegner corneren og Tysværdamene dobler ledelsen. Innbytteren får en lett jobb fra kort hold.
48 min. Det jobbes frem en corner fra venstre.
46 min: Tysværdamene spiller ball, og koser seg. Kan dette glippe???
46 min: Camilla Apeland er kommet inn på venstre kant.
42 min: Snart bare et kvarter igjen. Tysværdamene har kontroll og bruker god tid på alt de gjør nå.
38 min: Ny god sjanse. Nå kommer de tett. Viktig med et mål til nå for å opunktere dette. Enveiskjøring i 2. omgang.
35 min: MÅÅÅÅL 1-0: Lena Litlehamar sender Tysværdamene i ledelsen på et langskudd. Keeper feilbegregner helt. Målet kommer etter solid press fra Tysværdamene som er mye sprekere etter pause. Sendte i vei et litt slapt skudd som rullet hele veien inn i lengste hjørne.
34 min: Nytt skudd, denne gangen utenfor.
33 min: Nå kjører Tysværdamene anført av Lena Litehamar i kjent stil.
31 min: Kjempesjanse for Tysværdamene. Skudd fra 16 meter suser rett i tverrliggeren. Kamilla Rasmussen, som har vært usynlig så langt fikk drømmetreff.
31 min: Lagene er på banen og klar til en ny omgang
30 min: PAUSE 0-0. Tung 1. omgang for Tysværdamene som ikke har fått dette slik de ønsker. Men det er ingen tvil om at det Tysvær-laget som har hatt ballen mest. Ulfstind har rett nok sluppet til et par ganger i løpet av den 30 minutter lange omgangen.
28 min: Malene Kvinnesland ut Johanne Haakull inn.
27 min: Snart pause. Tror ikke Tysværdamene skal la den store spissen til Ulfstind få for mange sjanser.
25 min: Bare Tysværdamene akkurat nå, uten at det blir så farlig.
22 min: Ny corner, men nok en gang dårlig slått. Litlehamar kommer til en slags avslutning.
20 min: 1/3 av kampen er over. Mye skjer på Ulfstind sin halvdel, men så mange sjanser har dte ikke vært. Tydelig at mange sliter i varmen.
19 min: Ny cornet til Tysværdamene som ender med en kjempesjanse. Den var stor og det nærmeste til nå.
18 min: Igjen kommer tromslaget litt lett gjennom, men Oda Erland har full kontroll.
15 min: Kampens første coren. Litlehamar på løp, blir stoppet.
14 min: Lena Litlehamar med et halvfarlig skudd.
11 min: Tuva Herland er kampens mest aktive. Har tatt et tosifret antall innkast allerede.
10 min: Stopp i spillet. Skade på en Ulfstind spiller. Ikke noe alvorliug, men drikkepause for Tysværdamene. Dårlig start på kampen.
7 min: Ulfstind får kampens første store mulighet, men lobber ballen over. Der sov Tysværdamene.
7 min: Nervøst og rotete start mellom lagene fra Rogaland og troms
5 min: Ingen store sjanser. Tysværdamene har hatt ballen mest
0 Min: Vi er i gang.
Laget: Oda Erland, Ellen Kristine Frøland, Mia Thorvaldsen, Malene Vierdal, Tuva Herland, Ava Skrunes, Andrea Selene Stenersen, Vilde Skofteland, Malene Kvinnesland, Lena Litlehamar, Kamilla Rasmussen.
Res: Cecilie Apeland, Johanne Haakull, Ingrid Stokkand, Live Falkeid,Elina Strand,Gry Øvrebø.

– Forventer en tøff kamp på en hard og humpete grasbanen. Vet ingenting om motstanderen. Så me prøve å gå ut i hundre og gi alt. Men jentene glede seg til å spille kvartfinale i NC. Det er veldig god stemning i laget. Og etter to hviledager skal det bli godt å spille kamp igjen, skriver trner Trond Erland i en melding til oss like før kampstart som er 13.45.

Ulfstind fra Troms kommer til denne kampen med en 2-0 seier over Torvastad, 1-0 over Trygg/Lade og 0-10 for Raufoss.
Vinnerne møter vinner av Utleira – Tiller
Ulfstind sitt damelag spiller som Tysværdamene i 3. divisjon. De ligger sist på tabellen med ett poeng etter åtte kamper.

Det er fortsatt varmt og tørt i Oslo
Kampen foran juniordamekampen er i straffekonkurranse, og det er derfor utsatt kampstart.