Sander Hettervik scoret seiersmålet på overtid mot Ålgård. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Drama i Grinde: Seier, rødt kort, annulering og overtidsmål

Skjold vant fortjent 2-1 over Ålgård i kveldens 4. divisjonskamp i Grinde. Men slett ikke uten et visst drama. 2-1-scoringen kom på overtid og skapte kaos.

Skjold leverte en solid kamp mot Ålgård, som de har et godt tak på, og tok ledelsen etter 18 minutter ved Vegard Steinsland. Gjestene fra Ålgård kom sent til kamp, men utlignet ved Oliver Egelandsdal Sælevik kvarteret før slutt.
Men drama var ikke begynt en gang da det skjedde. I løpet av kampens siste 10-12 minutter fikk Skjold en rekke gule kort og seiersmålet. Men det kunne fort blitt annerledes.
– Ålgård scoret i det 87. minuttet og da ble det svart. Heldigvis ble det annulert, sier Skjold-trener Bjørn Arne Steinsland.
Sander Hettervik scoret to minutter på overtid men ballen spratt ut igjen og Ålgård valgte å spille videre. Det stoppet Morten Bådsvik effektivt med en stygg takling, og dommeren måtte roe gemyttene. Målet ble godkjent og Skjold vant kampen.
Innbytter Stian Steinsland kom inn og fikk spille 10-12 minutter. I løpet av de fikk han to gule og må stå over neste kamp.
Rapportene fra Grinde forteller om et Skjold lag som hadde hevet seg mange hakk fra mandagens triste kamp mot Vard 2.
– Endelig var marginene på vår side. det gjør utrolig godt, sier Steinsland.

Spillerbørs om mer om kampen i papiravisen på torsdag.