Sannah Solstrand og Frida Thy Narevik er på fotballbanen igjen etter en god stunds pause. foto: Asbjørn Bakken

Stortap for Tysværdamene 2

Tysværdamene 2 fikk det ikke helt til å stemme i dagens kamp på Karmøy. det endte med 0-5.

Av Asbjørn Bakken

Sannah Solstrand og Frida Thy Narevik gjør comeback på fotballbanen i dag som begge gjør comeback etter henholdsvis ett halv og ett års pause. Sannah i startellveren og Frida kommer nok innpå etter kvart.

7 min 1-0 Kopervik Trine B Bjorvik
Innlegg fra kant, inne i 16 meteren er Kopervikspilleren alene og setter til side for Gry.

12 min 2-0 Kopervik Caroline Tjoland
Kopervik får corner, Den slås hardt inn i feltet, keeper får ikke grep i ballen, så den spretter inn.

15 min 3-0 Kopervik Caroline Tjoland
Kopervik igjen. Kommer seg fri på kant og inne får Kopervikspilleren igjen stå alene og med utsiden sette ballen i mål.

40 min 4-0 Kopervik Elise Marie Bårdsen
Kokervik slår opp på kant, som løper mot kanten av 16 metere. Ballen som slås inn på bakre møtes perfekt og det står 0-4.
Tysværdamene har vært mye bedre med de siste 20 minuttene med flere farligheter fremover. Det glipper dessverre igjen på slutten av omgangen.

Pause
Det har vært en skrekkelig første omgang for våre damer, mye å rette på i pausen.

67 min 5-0 Kopervik Caroline Tjoland
Gjennomløp på kant, innlegget pirkes i mål med et langt bein på bakre.

Slutt

Etter en bedre 2. omgang av Tysværdamene, burde gitt et mål og to, og det har mye ball. Men totalt sett var Kopervik det beste laget.
Et kvarter i første omgangen ødelegger mye av kampen for Tysværdamene i dag.

Både Sannah Solstrand og Frida Thy Narevik gjør ein bra kamp. Frida kommer inn i 2. omgangen og bidrar med Tysværdamenes beste mulighet kvarteret før slutt, men skuddet blir mesterlig reddet av Kopervik-keeper Elise Grimstvedt.