Kolnes HC som trener i Vardafjell idrettshall på onsdag tar gjerne imot flere spillere.  På laget har er det spillere fra hele Haugalandet.
Kolnes HC som trener i Vardafjell idrettshall på onsdag tar gjerne imot flere spillere. På laget har er det spillere fra hele Haugalandet.

Motiverte spillere på Landsturneringen

I helgen var Kolnes Hc på Landsturneringen 2019. Flere tysværbuer var med, og spillerne koste seg sammen med de 178 lagene fra hele landet.

Innsendt av Kolnes Hc: 

Kolnes Hc reiste på fredag til Stjørdal for å delta på Landsturneringen 2019. Vi reiste med 19 meget motiverte spillere og 4 ledere. Vi stilte med et rent guttelag og et mix-lag. Landsturneringen er det øverste mesterskapet for disse lagene.

Gutteklassen er regnet som den hardeste, der vant Kolnes alle kampene. Det var en enorm innsats av alle spillerne, de stod på til siste slutt. Vi vant fire av fire mulige kamper. Gode resultater kommer av meget god trening i flere år, der vi har jobbet med kondisjon, ballbehandling og teknisk spill.

Vi hadde også et Mix-lag her gikk ikke helt resultatene vår vei, men dette var en ny opplevelse for laget. Det er ingenting å si på innsatsen på begge lagene. Når vi rendyrket lagene så måtte spillerne på Mix-laget tre frem og ta et tak, og det gjorde de. Dette lover godt for fremtiden, her var det spillere som viste skjulte talenter.

Men når vi er på Landsturneringen så er det ikke bare kamper, like viktig er Åpningshow og Bankett. Her koste spillerne seg med alle deltakerne fra andre klubber over hele landet. På Landsturneringen deltok 178 lag fra hele landet i fotball og håndball. Vi som er ledere er veldig glad for at dette er en meget sammensveiset gruppe, vi reiste opp som en klubb og begge lagene har del i hverandres resultater.

Kolnes HC som trener i Vardafjell idrettshall på onsdag tar gjerne imot flere spillere.  På laget har vi spillere fra hele Haugalandet.