Benjamin Fitjar, Isak Bakkevig Håland, Christoffer Rabben Larsen, Stian Helgeland og Sander Kvinnesland Øie. Foto: Rolf Magne Bakken

Falkeid-seier mot Sveio

Falkeid slo i kveld Sveio 6-3 i en kamp i 6. divisjon.

Av Rolf Magne Bakken

Falkeid kommer godt igang og har 2-3 store muligheter første 5
7 min Sveio kommer fint igjennom og setter inn 0-1.
Rett etterpå utligner Falkeid, ved Christoffer Rabben Larsen etter å ha blitt spilt helt fri foran keeper, 1-1.
Etter 20 min setter Stian Helgeland ballen i mål etter litt frem og tilbake foran Sveio målet, 2-1.
Like etter jobber Benjamin Fitjar seg flott gjennom Sveio forsvaret og setter inn 3-1.
Sveio kommer mer med i slutten av omgangen og begge lag har flere gode sjanser. Rett før pause reduserer Sveio,2-3 til pause.
Sveio kommer godt igang i 2. omgang, men Falkeid holder tett i forsvar.
Så etter 65 min snurrer Isak Bakkevig Håland karusell med Sveio forsvaret og Falkeid går opp til en 4-2 ledelse.
Falkeid fortsetter presset og etter 71 min går Falkeid opp til 5-2 ved Stian Helgeland. Like etter reduserer Sveio til 5-3. Nå er det plutselig kamp igjen.
Sveio presser på men rett før slutt kontrer Falkeid og etter et flott angrep setter Sander Kvinnesland Øie ballen i mål og sluttresultatet blir 6-3.

Tysværvåg gras
7 min 0-1 Christian Lier
8 min 1-1 Christoffer R. Larsen
20 min 2-1 Stian Helgeland
23 min 3-1 Benjamin Fitjar
45 min 3-2 Joachim G. Larsen
65 min 4-2 Isak Bakkevig Håland
71 min 5-2 Stian Helgeland
75 min 5-3 Phonchet Phunanan
89 min 6-3 Sander K. Øie
Dommer: Aksel Færevaag Solberg, Djerv 1919