Det blir stadig medaljer på Tysværpadlerne. Her et arkivbilde fra tidligere i høst. K2 200m UM lagbåt, fv. Bernhard Langeland og Nicklas Karlsen (Laksevåg KK) bronse, Nicolai Lønning og Sander Askeland gull, Niklas Sevaldsen og Lucas Røsten (Strand KK) sølv.

TKKK-gjengen hentet med seg medaljer

Avslutningen på NM- og NC-sesongen resulterte i en ny solid medaljefangst for Tysvær KKK-gjengen.

Av Lavrans Eikje
Lørdag var det klart for første dag av NM lagbåt for senior/U18 og Norges Cup 6 for de øvrige aldersklassene på Årungen.
I NM lagbåt for senior stiller Tysvær med Elise Erland og Marianne Fjeldheim som i dag padlet inn til 5. plass på K2 200m etter et tett løp hvor de var 38 hundredeler fra bronsemedaljen.
I U18 klassen har Tysvær et sterkt lag noe som viste igjen på resultatlistene i dag hvor Nicolai Lønning, Leander Helgesen, Karl Kristian Kyvik og Sander Askeland padlet inn til gull på K4 1000m. Senere på dagen padlet Nicolai lønning, Leander Helgesen, Karl Kristian Kyvik og Heine Erik Hustveit inn til sølv på K4 200m.
Også i K2 løpene ble det medaljer med sølv til Nicolai Lønning og Leander Helgesen på K2 200m og bronse til Leander Helgesen og Karl Kristian Kyvik på K2 1000m.
For U16 klassen helgens konkurranse Norges Cup 6, den siste i rekken i år. Nicolai Lønning som tok flere medaljer i U18 klassen i dag hører egentlig hjemme i U16 klassen og viste sitt gode nivå da han gikk av med seieren på K1 200m i U16 klassen før Sander Askeland fulgte opp med seier på K1 2500m i U16 klassen.

Dag 2
Under andre og siste dag av NM lagbåt for senior/U18 og Norges Cup6 for de øvrige aldersklassene fortsatte tysværpadlerne medaljesankingen fra i går.
I seniorklassen padlet Elise Erland og Marianne Fjeldheim inn til bronsemedalje på K2 5000m. I U18 klassen tok Tysvær gull på K4 500m med Sander Askeland, Leander Helgesen, Karl Kristian Kyvik og Heine Erik Hustveit.
Nicolai Lønning og Leander Helgesen padlet også inn til sølv både på K2 500m og K2 5000m.

Helgens stevne markerte også slutten på den nasjonale konkurransesesongen og Norges Cup sammenlagt. I senior klasse endte Elise Erland på 2. plass i Norges Cup sammenlagt i sin debutsesong i senior. I U18 klassen ble Leander Helgesen nr 2. I hele år har Tysvær dominert U16 klassen noe som også viste igjen på Norges Cup sammenlagt listen hvor Nicolai Lønning gikk av med seieren foran klubbkompis Sander Askeland.