Andrea Selene Stenersen og Ava Skrunes møter i kveld AIL2 på Frakkagjerd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Andrea Selene Stenersen og Ava Skrunes møter i kveld AIL2 på Frakkagjerd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

God innsats – dårlig betaling

Tysværdamene leverte en middels- og en svært solid omgang mot Bryne 2/Frøyland. Det kunne ha blitt seier, men endte med et bitter tap 0-1.

Sjansemessig var ikke førsteomgangen mye å skrive hjem om. Et par halvsjanser til begge lag var alt. Men etter pause var det tydelig at trener Trond Helge Erland hadde lagt om taktikken.
– Vi fikk bedre tak i kampen og flyttet blant annet Lena Litlehamar ut på kanten. Der skapte hun mange halvsjanser i tillegg til et par store målsjanser vi burde ha satt i mål. I stedet går det slik det ofte gjør. De får først en stor sjanse, som keeper redder til corner. På den scorer de, og det like før sutt, sukker Erland.
Spesielt midtbanen til Tysværdamene gjorde en formidabel jobb mot ballsikre Bryne- og Frøylands-jenter. De løp til krampa tok dem.
– Ja, huff det ble mye løping. Men jeg synes vi fikk godt betalt for det i andreomgangen hvor vi var klart best. Men vi fikk ikke ballen i mål, noe de klarte. Dermed så endte en nokså jevn kamp med tap. Skikkelig bittert akkurat nå, sa Andrea Selene Stenersen.

Solid
I tillegg til midtbanen hadde forsvaret lenge god kontroll på gjestene. Keeper Oda Erland var også sikker de gangene hun ble satt på prøve. Fremover var det mye jobbing 1 og 1. Det var solid, men altså ikke nok til poeng.
– Vi brukte for lang tid til å komme inn i kampen på en skikkelig måte. Andreomgangen var bra, men ikke nok, avslutter Trond Helge Erland.

Mer om kampen og spillerbørs i avisen på torsdag.

Kampfakta

Terningkast 4

Tysværdamene 0 (0)
Bryne 2/Frøyland 1 (0)
Damer 3. div.
Frakkagjerd kunstgras
0-1 Jenny Flatmo (80)
Dommer: Warren Wade, Karmsund
Tilskuere: 40