Karl Johan Paulsen og kinosjef Øystein Simonsen.
Karl Johan Paulsen og kinosjef Øystein Simonsen.

Tysvær kino med frisk satsing

Tysvær kino viser som eneste kino på Haugalandet «Astrup – flammen over Jølster», filmen om den folkekjære maleren Nikolai Astrup (1880-1928).

– Tysvær kino satser på spesialvisninger knytt til musikkfilm, opera, strikkekino, filmer på polsk, lituaisk og lignende. Da denne filmen hadde lokal co. produsent, som også sto bak filmen om Lars Hertvig, så tenkte vi at dette er noe for oss. Dermed blir det premiere på fredag, og ny visning den 10. da også Karl Johan Paulsen vil være til stede, sier kinosjef Øystein Simonsen.
Co produsent Karl Johan Paulsen vil den 10. ha innledning på filmen som presenterer en av landets mest kjente kunstnere, men en kunstner som likevel ikke har fått den oppmerksomheten som han fortjener. Det kan det bli forandring på nå.
– Vi er veldig godt fornøyd med at vi kan tilby slike filmer. Det gir kinoen vår et mangfold som vi jakter på. Og det er en god film, så her er det bare å ta seg en tur, sier kinosjefen.