Stian Steinsland kom inn og scoret det som kan vise seg å bli et svært viktig mål for Skjold. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Stian Steinsland herjer på Skjold 2 for tiden. I kvel ble det storseier. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

SPORT

Da Skjold trengte det som mest sto laget frem med stor L

1-1 borte mot topplaget Frøyland er ikke mindre enn imponerende av et hardt presset Skjold-lag. Men dte er tett i bunnen av tabellen.

Hjemmelaget tok ledelsen slik de fleste hadde spådd på forhånd. Etter 25 minutter scoret Anders Haugen.
Men så våknet laget Skjold. Stian Steinsland kom inn og scoret like før det var spilt en time. 1-1 ble også sluttresultatat
– Kanongod lag innsats idag. Hele laget jobba knallgodt og dette var rett og slett ett lagpoeng. Mange ventet et voldsomt press fra de mot slutten, men de hadde faktisk ikke noe særlig medsjanser. De hadde nok mest ball, og kunne scoret på noen kontringer.
De hadde en stor sjanse etter 85 minutter, hvor de kom alene med Håvard Spartveit, men han kom opp med en kanonredning, forteller midtstopper Halvor Hansen.

Men 1-1 gjør at det fortsatt er svært åpent i bunn av tabellen. Klepp klarte det ingen andre har klart i år, nemlig å ta poeng fra Åkra. Åkra rykker opp, men Klepp-gjengen jublet kanskje like mye. Men de har to poeng mindre enn Skjold, har spilt en kamp mer, og har bare to kamper igjen. Det er mot Vard 2 og FKH 2.

Den siste nedrykkplassen står mellom Vard 2, Klepp, Nærbø, Lura, Vaulen og Skjold. Lura og Vaulen har en kamp mindre spilt enn Skjold.

Mer fra kampen og spillerbørs i papiravisen.