Her er en del av utøverne fra Tysvær samlet. Det er fra venstre Dawid, Stefan, Tuva, Nora og Tine.

Tysvær Vektløfterklubb har deltatt med flere utøvere under årets ungdoms NM. Her er en foreløpig rapport

– Klubben er veldig stol over utøverne og alle gjorde bra resultater. Her er en kort oppramsing over hva de presterte, sier leder Dag Rønnevik i en medlin.

Stefan Rønnevik, pers i rykk, støt og sammenlagt.
Dawid Zakrewski, pers i rykk, støt og sammenlagt.

Nora Ferkingstad Liknes, fikk pers sammenlagt og 3. plass.
Tuva Sørdal, fikk en flott 5 plass.
Tine Rognaldsen Pedersen, pers i støt, 2. plass og nr. 4 totalt av alle Ungdom Jenter.

Stefan Rønnevik veide litt over den klassen som han egentlig var tiltenkt. Dette gjorde at det nok ble litt tøft å ta medalje her. Han gjorde det likevel veldig bra.

Dawid Zakrewski gjorde det også veldig bra med tanke på at dette var det første stevnet hans. Pers i rykk, støt og sammenlagt.

Nora Ferkingstad Liknes, fikk pers sammenlagt og 3. plass. Vi prøvde på en høyere plassering fremfor perser og er kjempefornøyd med 3 plass. Det var med god margin.

Tuva Sørdal var litt uheldig med noen løft men tok seg veldig fint inn. 5. plass er bra og hun har mye inne som vi skal prøve å få ut på lag Nm.

Tine Rognaldsen Pedersen, løftet veldig bra. Vi prøvde oss på 1. plass. Tine var litt uheldig på persen i Rykk slik at den gikk rundt og ble bom. I støt tok hun hele 72 kg. Hun fikk 2. plass og 4 totalt av alle jenter. Poengmessig slo hun vinneren av klassen sin.

– TVK ønsker ikke vektfokus på sine løftere og alle veier inn med den vekta de har. Vi kunne nok fått enda bedre resultater om vi hadde det, avsluter Rønnevik