Vinnerlaget består av åtte elever fra Frakkagjerd og to elever fra Grinde; Martin Høie, Melina Hansen, Ole Kristian Huglen Pedersen, Noah Knudsen, Harald Høyvik, Noah Sætre, June Gåsland, Malene Erland Aartun og Emma Clinton.
Vinnerlaget består av åtte elever fra Frakkagjerd og to elever fra Grinde; Martin Høie, Melina Hansen, Ole Kristian Huglen Pedersen, Noah Knudsen, Harald Høyvik, Noah Sætre, June Gåsland, Malene Erland Aartun og Emma Clinton.

NYHENDE

First Lego League: Ingenting stopper en gjeng fra Frakkagjerd og Grinde

Lørdag var det FIRST LEGO League-konkurranse for Haugalandet i Kopervik. Mange drømte om å gå til topps, men mot denne gjengen ble det med drømmen.

Laget Team Lego City fra Frakkagjerd vant Teknologiprisen, Robotkonkurransen og selveste FIRST LEGO League Championsprisen – som gjør at laget skal delta i den skandinaviske finalen i Roskilde 30. november. De ble også nominerte i kategoriene Prosjekt og Kjerneverdier.

Team Lego City har forsket på matsvinn på hotell og hva hotellene kan gjøre for å redusere matsvinn. De har laget en undersøkelse som har blitt sendt til ulike hotell på Haugalandet og jobbet med innovative løsninger som for eksempel å lage en app til bruk på hotell der gjestene kan forhåndsbestille mat til de ulike måltidene.

Laget består av åtte elever fra Frakkagjerd og to elever fra Grinde; Martin Høie, Melina Hansen, Ole Kristian Huglen Pedersen, Noah Knudsen, Harald Høyvik, Noah Sætre, June Gåsland, Malene Erland Aartun og Emma Clinton.

Nedstrand
MekkLego fra Nedstrand Tekno og Lego vant prosjektprisen i årets konkurranse. De har sett på hvordan en kan lage rimelige gang og sykkelstier.
På det laget deltok: Fra venstre; Nils Silgjerd Monstad, Eili Silgjerd Monstad, Kristina Eike, Livia Eike og Tobias Langballe Skogvold.

MekkLego fra Nedstrand Tekno og Lego vant prosjektprisen i årets konkurranse.