Representanter fra kommunene og politiet deltok i dagens kontroll.
Representanter fra kommunene og politiet deltok i dagens kontroll.

NYHETER

Gledelig ruskontroll i formiddag

Politiet og representanter fra kommunene Bokn og Tysvær hadde i dag en ruskontroll på Bokn. det var en positiv opplevelse.

I dag ble 87 kjøretøy kontrollerte- ingen reaksjoner.
– Politiet og kommunene Tysvær og Bokn samarbeidet om dagens aksjon, og vi er glade for at ingen av de kontrollerte var ruspåvirket. Bruk av rusmidler er en av de viktigste årsakene til trafikkulykker, og det må derfor jobbes kontinuerlig med kontroller og holdningsskapende arbeid på dette feltet. Som Av-og-til kommuner er vi med å fronte alkovett i ulike sammenhenger, i dag med fokus på trafikk, sier Ann-Kristin berge i Tysvær kommune.

Og slik så det ut på Twitter: